Öroninflamation & fotbollsträning...

I tisdags körde fotbollsträningen igång men då missade vi den eftersom vi var i Sveg för att hämta hem Casper... nästa träning var igår och den var vi på, vi åkte alla utom Hilma och Melvin som fick stanna hos farmor under tiden.

Men föst så var vi till Svensta, Casper har sen i onsdags sagt att han haft ont i örat, jag kikade och då var det lite blod där som jag tog bort försiktigt med tops och sen kom en ny droppe så jag tänkt att det var ett knott som bitit honom eller liknande... men igår så sa han att det gjorde ont när han gapade också så vi tänkte att det var lika bra att kolla upp eftersom helgen närmade sig.

Vi fick en tid klockan 15.00 och på 2 minuter hade läkaren sagt öroninflammation och skrivit ut penicillin! En kur på 5 dagar, sen om det var en vanlig inflammation eller inte vet jag inte, bara att det var en inflammation.

Jag måste säga att det var rätt tur att vi åkte för idag har han haft riktigt ont, örat har runnit och han har fått äta alvedon, ja och så penicillin så klart!

Igår var faktiskt en ganska lugn dag och idag (fredag) har varit ännu lugnare... vädret har varit lite si och så, ganska bra mitt på dagen men vi blev inne dock med dörren öppen så vi fick in lite friskluft!
En riktig mysdag har det varit och jag har svettats som en tok, det märks att hormonerna sprutar omkring i kroppen, jobbigt att man inte kan styra över dem!

Jag är väl inte en alltför trevlig mamma alla gånger kan man väl säga och tålamodet kan försvinna på två sekunder! Sånt ät jobbigt tycker jag!
Dessutom är jag halvt illamående hela tiden och trött men det hör ju liksom till...

Göran klev upp tidigt och gick på jobbet men kom tillbaka igen efter 30 minuter... han mådde inte bra och skulle hem för att vila och se om det gick över... senare i samråd med arbetsledare bestämdes att han skulle vara hemma fredag och lördag men jobba söndag och måndag... så jag blev inte gräsänka hela helgen i alla fall!

Lagt ut bilen på blocket har jag gjort också... vår älskade Viano... men den kommer att bli för liten när bebisen kommer så det är bara ett att göra... ingen ide att vänta...
Lite av dagen har vi ägnat till att kika på lite olika alternativ på bilar i stället för den vi har... det är svårt... men jag tror vi är ganska överens om eventuellt val av annan bil...

Nä nu orkar jag inte skriva mer... men lite är bättre än inget!

Puss puss♥





Kommentarer
Postat av: milla

Casper mannen få ta och krya på sig. öroninflammation låter inge vidare. Många kramar från oss i Sveg.



Kan avslöja att idag ropade Jacob efter "Cakker" på gården.



Och Kim du ÄR en trevlig mamma även när humöret känns mindre bra. Du är en underbar mamma till 6 små busiga barn med sina personligheter. Men du lyckas att hålla humöret uppe, tycker iaf jag.



Du och Göran är fantastiska föräldrar.



Kram Milla, Jacob och Pappsen/Moffa.



2011-08-05 @ 23:55:34
URL: http://johanssonochegeklint.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus