Towe drygt 7,5 månad!

Jo interner pajade ju precis då hon blev 7 månader och det blev inget skrivet då... och sen har jag inte bara kommit mig för men nu ska jag försöka få ihop några rader!

Tiden går fort, typ som alltid när det gäller barnen!
Towe har börjat äta mat, inte bara smakportioner. I början var det trögt att få henna att äta, hon gillade inget av det jag lagade, har ganska många portioner med härliga puréer och grytor i frysen men hon dissar dem ännu... pressad potatis med smör funkar finfint! Lite broccolipuré till det fungerar och även en av de jag kokade med bland annat morot och paprika. Det är konsistensen hon är mest kinkig för, så lent som möjligt ska det vara!

På morgonen äter hon gröt, först körde jag pulvergröt, inte riktigt som jag brukar göra men den gillade hon och om det då är det enda så vad gör man!? I alla fall så har jag nu börjat blanda med egen havregrynsgröt kokt på mixade gryn och det funkar! Sen är det två portioner potatis/dag, lunch och middag och däremellan lite tutte som mellis och eventuellt lite banan och sen välling på kvällen.

När det gäller den övriga utvecklingen så går den ganska raskt framåt!
Hon sätter sig själv utan problem och det har hon gjort rätt länge nu... När hon tar sig fram så ålade hon mest i början men nu kryper hon för fullt, ålar bara ibland när det behöver gå extra fort ;).

Klättrar för fullt, ja inte upp på saker men mot saker och hon har de senaste dagarna börjat resa sig upp på fötter, innan har det mest varit på knä typ mot luckan på diskmaskinen och annat i lagom höjd.

I spjälsängen så reser hon sig upp på fötter, idag gick hon lite utefter ryggen på kökssoffan när hon stod där bredvid sin pappa, blommorna var intressanta!

Hon vill vara med överallt och följer efter som en liten svans om det är intressant, dammsugaren är rolig att följa efter! Sen är hon mycket inne i lekrummet och leker med de andra barnen, väldigt nöjd med att vara på golvet tycker jag men det har de andra barnen också varit, är inte en sån mamma som går omkring och bär så mycket i onödan...

Står och går gör hon gärna när man håller i händerna på henne, det är inte alltid hon vill sitta när man sätter ner henne på golvet... ibland är benen som stela små pinnar :)

Hennes rutiner har börjat att falla på plats igen och nu ser en dag ut ungefär så här:

06.00-06.30 Vaknar
07.00-07.30 Frukost
09.00 (ca) Sover en stund
12.00 Lunch
14.00 Sover
16.00-17.00 Middag
19.30-20.00 Välling och sova för natten
sover inte ofta hela natten utan vaknar ibland på kvällen får eventuellt lite tutte och somnar om och sen vaknar hon någon gång vid 04.00 tiden för lite tutte också, men det lär ju gå om sig det också...

Än så länge så har jag mjölk kvar och hon vill gärna snutta men ibland känns det som att mjölken kan försvinna när som helst men det är ju en av de vanliga bieffekterna då man är gravid... de andra gångerna har mjölken försvunnit tidigare men å andra sidan så har de sovit lite bättre på nätterna... men alla barn kan ju inte vara helt lika.

ja och så det här med bilder... det kommer när jag orkar ;)

Men i alla fall så vill jag avsluta med att det är härligt att se lilla Towe utvecklas dag för dag, se hennes fina smilgropar varje gång hon ler och höra hennes härliga skratt varje dag, se hur hon njuter av livet och vi är alla så glada över att få vara med!
Vi älskar dig lilla Towe♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus