Vivaro blev det!

Här skrivs det ganska sällan nuförtiden... jag vet och det ska bli bättre hoppas jag!

Idag är det fredag och vi var varit till Sollefteå och hämtat hem nya bilen! det blev en Opel Vivaro och vi lämnade Mercan i inbyte... kändes lite smått jobbigt att lämna Mercan då vi varit hur nöjda som helst med den men men Vivaron är ju också bra.


Här har ni den på bild...

Vi klev upp vid 05.20 i morse, Jonna tassade upp strax efteråt... hum... barnen skulle ju sova... Susanne kom över för att vänta på att barnen skulle vakna sen skulle hon ta med dem hem till sig. Jag, Göran och Towe blev upphämtade av Maria strax efter 06.00.

Vi stannade hos Erik i Hackås och hämtade bilen och vid 07.23 rullade mot Sollefteå, även fastän vi hade packat med frukost så stannade vi till på det gula M:et för det är ju inte ofta som man hinner med frukostmenyerna... fikat sparade vi till senare!

Vi kom fram, bytet gick bra och vi rullade hemåt i en ren fulltankad bil, alla tre satt fram!

Stannade till i Stugun för att byta blöja på Towe och få i henne lite att äta och sen vidare, snabbt stopp på M:et igen och sen hem... klockan var strax innan 15.30 när vi hämtade upp barnen.

När vi kom hem monterade vi bilstolar och gjorde nya pärlan klar, lika bra det för man vet ju aldrig när man behöver iväg och i stress vill man inte montera.... några bälten hade snott sig också men det fixade Benny! Förstår faktiskt inte hur man lyckas vända på "bältesspännaren" utan att det är meningen för den går ju knappt att vänta tillbaka med vilje...

Sen middag blev det, men vädret var fint och barnen lekte... dock var Hilma och Melvin väldigt trötta men det var inte så konstigt, Towe var mest glad över att vara hemma igen!

De fyra minsta är nattade, Jonna sover borta och Casper och Tony kommer väl snart... Göran är ute och åker med bilen... han skulle bara skjutsa Jonna men har väl fastnat någonstans kan jag tro!

Puss å hej!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus