Ännu mer julstök!

Idag efter frukost hjälptes jag och Göran åt med att fixa köttbullarna, det går ju så mycket smidigare om man hjälps åt!

Sen blev det en sväng till Svensta för att handla det sista inför julen, även en röd och fin matta att ha under julgranen fick vi med oss hem för halva priset!

Hemma lagom i lunchtid och då blev det blodpudding som Melvin önskat. Sen lite plock med både disk och tvätt innan Göran tog med sig barnen ut då Jonna och Casper kom hem från skolan, att fylla på ved stod på deras schema och på mitt stod det städning inomhus! Towe följde efter dammsugaren så fint och var nöjd fastän hon var lite småtrött!

Göran lagade middag, köttfärssås på älg med spaghetti och alla åt bra!

Nattade Hilma och Towe vid 19.00 tiden, strax efter... de andra var vakna till 20.00 förutom Casper då som inte gick och lade sig förrän runt 23.00...

Medan jag nattade barnen smet Göran iväg en sväng och skjutsade Benny så att han kunde hämta hem sin bil. När han kom tillbaka så hade jag börjat stöka med julgodiset i köket...

Vi har hunnit med Rocky road, rischoklad, knäck, polkaknäck, snickers och lakritskola! Så nu är allt så gott som klart till självaste julafton och i morgon blir det bara till att chokladdoppa snickersen samt att baka lite bröd!

Men nu är klockan väldigt sent, 01.40!!! Så jag ska borsta gaddarna och krypa till kojs, Göran är redan i säng, han gick nyss och jag skulle juh bara kolla lite snabbt här på bloggen och facebook ;)

Puss puss ♥






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus