Besök, fika, Tony 10 år och ännu mer fika!

Igår var det lördag och jag startade med att kliva upp strax innan 07.00 då Towe vaknade. Kokade tomtegröt medan Towe fick sin havregrynsgröt och sen lekte hon medan jag mös i sängen en stund och väntade på att alla andra skulle vakna.

Barnen var ute och lekte i snön på förmiddagen och sen fick jag lite besök av Helena och Monika + hennes karl, han var lite långhårig :)

Senare fick Göran ett mess av Robert och Angelca som ville komma på besök! jag och Melvin bakade kärleksmums  + att jag gjorde lite hallongrottor!

Vi fikade och hade det trevligt, barnen fick sig lite middag innan fikat och sen lektes det för fullt!
Towe som sovit dåligt på förmiddagen, antagligen väckt av barnen som lekte och stojade ute... tog sig en lite tupplur där hon satt i matstolen...

När klockan blev 19.30 begav vi oss till Tony för att fira honom, han blev 10 år igår! Det blev marängsviss och så Kärleksmums och kakor som jag hade tagit med! I paketet från oss fanns nya lag till hans hockeyspel!

När vi väl var hemma igen, strax efter 21.00! Eldade jag och nattade barnen, Göran åkte iväg för att skjutsa Kristoffer med flera och vid 22.00 låg alla i sina sängar!

Pappa ringde en sväng, han var inte helt kry, förkylningarna tar om i ett på honom och det är ju så typiskt när de ska åka så långt som till Halmstad för att fira jul i år!

Gick och lade mig sent, tänkte först vänta på Göran men strax innan 01.00 så kröp jag ner i sängen i alla fall... det känns idag... känner mig lite trött och seg, men det går nog över! Ska snart börja äta järntabletterna också bara jag köpt dem och sen blir det säkert bättre med den saken också!

Puss♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus