Mys, bak och avslutning på barngympan...

I morse när jag klev upp så sov alla fortfarande! Det var så lugnt och skönt och jag kokade gröt, dukade och fixade innan jag tassade runt och väckte allihopa!

Frukosten lev lite seg som vanligt och Jonna missade nästan bussen, det var nog tack vare att Casper sprang i förväg som de hann med den båda två!

Efter frukost borstades det tänder och vi klädde barnen, Meja och Melvin kikade på barnprogram och mös i soffan, Hilma och Towe lekte så fint och vi kröp ner i sängen och kikade på lite film... självklart fick vi ganska snart sällskap av Hilma och Towe men det är ju också mysigt på sitt sätt!

Hilma lyckades pilla upp ekskåpet där alla spel finns utan att vi märkte det... Pusselbitar, kort och spel överallt och så en playdoo deg mitt i allt... Småtjejerna tyckte det var jätte skoj... inte jag, men men, det var ju bara att plocka ihop och se glad ut ;)

Efter lunch lade jag ut Hilma och Towe i vagnen, Göran skottade snö och jag tog en ride med dammsugaren. Sen när jag  plockade i diskmaskinen å fick jag hjälp av Meja att dammsuga köket som jag hade sparat till sist!

Fick ett ryck och gjorde en saffransdeg och under tiden den jäste faxade vi lite kolasnittar ala Leila, det som skiljer från vanliga är att det är ingefära i dessa och det vart faktiskt riktigt gott!

Självklart hade jag fin hjälp av både Meja och Melvin med degarna, det är ju roligt att hjälpa till även om det kan vara svårt att lyssna och vänta...

Strax innan det var dags att baka ut saffransdegen så kom Jonna och Casper hem från skolan, Göran tog med sig casper och Tony på en sväng med bilden och Jonna, M&M fick baka, Towe och Hilma sov fortfarande.

Jag hade ju tänkt att de skulle baka lussekatter men det blev ganska många kringlor av olika slag, men det går ju det också! Roligt hade de i alla fall och strax innan de var klara fick jag hämta in småtöserna, Towe vaknade först och jag väckte Hilma som också fick baka lite!

Middagen började jag med strax efter 15.00, sen blev det en snabbis på Grindes när Göran och pojkarna kom hem och under tiden stod middagen och blev klar i ugnen! Ugnsbakad fick med vitlökssås! Mums va gott det är!

Efter middagen blev det en liten paus innan det var dags för avslutningen på barngympan, alla barnen fick klä ut sig om de ville och här blev det Meja-tomte, Melvin-pepparkaka och Hilma-tomte!

Sen blev det till att åka hem, fika och natta barnen!

Hilma hade som vanligt svårt att komma till ro då hon sovit på dagen och fick somna i min famn i soffan efter två blöjbyten... först kom hon ner och  hade kissat massor och sen hade hon gjort nr 2 en stund senare...

Igår sov hon inte på dagen och då var hon supertrött... fast ändå så höll hon på och strula, kom ner flera gånger men ganska snart blev det tyst!
Märkte senare när jag var in till Towe att det var någon mer som andades i rummet och då hade Hilma smugit ner och lagt sig i vår säng! :) Hon gör bus hela tiden!

Nä nu ska jag sova, det är ju en dag  morgon också!

Puss puss♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus