Ändrade planer...

Kyrkis blev det precis som det var tänkt, lämnade Meja på dagis, Melvin och Hilma i vagnen och Towe på magen och så travade vi iväg i snövädret!!

Mysig dag med fina mammor och barn, ja och så Karin så klart! Hon bjöd på en sorts korvgryta med äpplen och curry, den är jätte god! sen blev det både morotskaka och kladdkaka till efterrätt!

Det var ju tänkt att jag och Towe efter kyrkis skulle följa Susanne till Svenstavik men hon ringde och undrade ifall det gick bra ifall vi åker i morgon i stället och det spelade ju ingen roll för mig!

Kikade på gipasavtrycken idag men lämnade dem kvar, vi ska limma fast hängen på dem och de var slut så jag får vänta lite till innan jag kan ta med dem hem och sätta dem på väggen!

Göran hade tänkt städa medan vi var borta men hoppade över det och passade på att vila lite i stället, han var både trött och frusen... hoppas inte han håller på att bli sjuk! Men tvättade några maskiner gjorde han i alla fall och eldade på i kaminen! Städningen är förflyttad till morgondagen i stället, efter att vi varit i Svenstavik!

Hämtade Meja på dagis vid 14.00, Jonna var också där, hon gick dit när hon kom med bussen från skolan...
När vi kom hem bytte jag blöja på Towe och matade henne, tyckte tiden bara for iväg för snart var det dags att laga middag!
Potatis korv och senapssås blev det, fick med oss två korvar från Susanne igår och det var lika bra att äta upp dem på en gång! Barnen åt bra, alla utom Melvin som fortfarande äter dåligt... men dricker bra gör han!

Barnen var trötta ikväll och somnade nästan på en gång, meja hann nog knappt lägga huvudet på kudden! Melvin var den som var vaken längst för han skulle ju ner och bajsa!

Towe har fått ny blöja, pyjamas och mat så nu sover hon också! Jag är trött och skulle säkert somna om ja la mig, satt och nickade i soffan nyss men det lär vara lika bra att jag äter någonting innan jag lägger mig så att jag inte är vrålhungrig i morgon!! Måste ju tänka på att jag ammar också ;0)!

En inte så händelserik dag är till enda men det kommer ju en ny i morgon!

Fika och sen sängen som sagt... puss puss

Kommentarer
Postat av: TeA

Nä jag tyckte dryg verkade skumt! :) Vilken tur att inte alla har den uppfattningen av mig! haha



Jag har några svaga minnen av dig från din och Sonjas tid i svensta. Sen de lilla vi setts i Rätan. Det är som sagt många åsikter om dig/er och alla barnen men jag känner så här: Ni/Du gör ett sjukt bra "jobb" som orkar med alla barn och det syns juh hur mycket ni älskar dom mm. Vill ni ha många barn så är det ert beslut å de ska ingen annan lägga sig i så länge det int skulle vara nån fara för nån. Så skit i va folk säger å va stolt över dig själv ist.

Sen tycker jag väll att du som människa verkar vara väldigt snäll och kärleksfull fast lite inte blyg men typ tillbakadragen haha svårt å förklara. Men de ä kanske som sagt för att vi inte känner varann så väl å jag själv ä väll rätt pratig å hörs. :)

Godkänt svar? ;)

Hoppas allt är bra med er å förresten

Grattis till nytillskottet! :)

2011-02-11 @ 23:23:14
URL: http://amomentoftea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus