Bakar bröd...

Håller på att baka ett nytt bröd, eller efter ett nytt recept! Det är väldigt lång jästid, sammanlagt ca 3,5 timmar så det tar sin lilla tid!

Tänkte lägga ut receptet sen när brödet är klart och jag har smakat det, vill ju inte dela med mig av något som inte blir bra ;0)...

För övrigt så mår jag rätt så bra idag, trött som vanligt men det märker jag bara av om jag sätter mig och sitter stilla en längre stund, typ som när jag matar Towe!

Tvättar och stökar på i lugn takt, Hilma lade jag nyss upp i sängen för att sova lunch, hon hade kunnat sova ute då det endast är -11 grader ute nu... i morse var det -26!

På fredag kommer älskade (syster) Tina hit och på lördag ska vi åka och hälsa på pappa med "bihang"!!! Tina åker antingen upp över natten som kommer eller så åkte hon natten som var!? I alla fall ska hon till Bispgården först och sen arbeta sig hemåt!

Towe börjar för övrigt få in lite rutiner nu, somnar t.ex. mellan 20.20-21.30 och sover sen ända tills vi lägger oss, oftast så bär jag bara upp henne och så fortsätter hon att sova i sin säng uppe! Jag brukar alltid låta de små skapa sina egna rutiner i från början, blir bäst då när de skapar sin rutin efter våran och då brukar det passa bra ihop!

Blir en tur till Åsarna om en stund, vi har fått ett paket som ska hämtas ut!
Jonna blir kvar på skolan till 15.00 idag då de ska repetera inför "Småstjärnorna" i morgon, så vi tänkte åka lagom där vid 14.00, hämta upp meja och sen hämta upp Jonna på tillbakavägen! Casper lär väl vilja vara hemma!

Just nu är Göran iväg och hjälper Benny att flytta golfen från ett garage till ett annat, vad nu det ska vara bra för men de har ju sina idéer!

Ska strax stoppa in brödet i ugnen! Ska bli spännande att se vad det blir av det hela! ett väldigt enkelt bröd med få ingredienser men det kan ju bli gott för det!

Nä kanske man ska försöka få Melvin på humör att plocka lite leksaker!? han och Hilma har lekt hela förmiddagen!!! Är så roligt att de kommer bra överens de små!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus