Bred och tung last till kyrkis!!!

Kändes inte så där jätte smidigt att ta sig iväg till kyrkis idag med 4 barn! Hilma och Towe låg i vagnen och efter mig drog jag snowracern med Meja och Melvin på! På tillbaka vägen låg Hilma och Melvin i vagnen, Towe hade jag på magen i bärsjalen och Meja åkte snowracer!!!

Det var som vanligt några mysiga timar med trevliga mammor/pappor och barn, god lunch och en härlig Karin som så gärna tar hand om oss!

Göran följde med Susanne till Svensta en sväng när vi var på kyrkis, han var hemma igen före oss och när vi var halvvägs hemma från vägen sett så kom Jonna och Casper med bussen så vi stannade och väntade på dem.

Väl hemma packade jag av mig både Towe och kläder, kollade post och hjälpte meja av med kläderna. Prövade tunikor som kommit med paketet från ellos, bara en som passade så resten åker tillbaka...  sen var det dags för lite mellis!

Middagen behövde vi bara värma, Susanne kom förbi med en gryta som blivit över och vi åt gladeligen upp den!

Efter middagen lekte barnen i rummet, lyssnade på musik och Jonna stretchade för att bli vigare så hon kan gå ner i splitt! jag hjälpte henne lite med hur hon skulle göra, jag har ju en gång dansat jazz och då var min kropp i betydligt bättre skick än den är idag!!!

Sen blev det fort kväll med bompa, kvällsfika och läggdags!

Nu sover alla utom Casper som blivit lovad att vara uppe lite längre ikväll!

I morgon får vi middagsgäster, Tina kommer och hon tar med sig mamma och Mysan!!! Längtar!!!

Puss puss



Kommentarer
Postat av: Tina

Jag med <3

2011-02-24 @ 23:35:49
URL: http://tiiiiinaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus