En dag i Sveg!!!

Natten blev inte den bästa, det tog ett bra tag innan Melvin väl somnade och sen vaknade Towe, eller jag vaknade av att hon hostade så jag tog upp henne och när hon skulle äta var hon täppt i näsan. När allt lugnat ner sig igen kom Jonna upp, tror att klockan var runt 05.00 och hon kunde inte få ljudet på tv:n att fungera... Tina vaknade när Jonna ropade nerifrån tv-rummet... det blev lite cirkus, Melvin vaknade också och Hilma så Tina som ändå kände sig rätt pigg klädde på sig och gick ner tillsammans med barnen, hon var även jätte snäll och tog med sig hundarna ut så de fick göra sina behov! Tack va du är underbar, jag fik sova någon timma till innan det var dags att vakna ordentligt!

Hade tänkt kliva upp vid 06.00 tiden eftersom vi skulle åka senast 08.30 då bussen gick 08.35 och Casper var tvungen att hinna med den, vi fick ju inte plats i bilen allihopa!
I alla fall så var klockan närmare 07.00 innan vi tog oss upp men allt gick rätt smidigt och vi var iväg härifrån 08.27 ca och Casper hann gott och väl med bussen!

Väl framme i Sveg så åkte Göran och lastade ur oss först innan han åkte för att möta Casper, vi hade med oss vagnen så vi kunde lasta all packning på den!
Pappa, Milla och Jacob hade fortfarande pyjamas på sig när vi kom, ja i alla fall Jacob men är det helg så är det, då behöver man inte göra någon brådska...

Dagen i helhet gick super bra, barnen ritade massor, Jonna och Casper satt en varsin sväng med datorn, de kikade lite på tv och de lånade Tinas telefon och spelade lite på den! Vi tog en promenad till Dollar, Towe fick låna Jacobs vagn! Göran tog bilen tillsammans med Casper och Jonna, de hade med sig skridskorna och tänkte åka lite men det spelades match där så det blev tyvärr ingenting...

Vi åt både lunch och middag hos pappsen, lunchen bestod av fläskpannkaka som blivit kvar sen dagen innan och middagen blev en jättegod karré gryta som serverades med ris och Tina hade beställt "bränt" ris i botten av kastrullen, det var säkert 12 år sen jag åt det sist!!!

Det var helt enkelt en bra dag då ungarna skötte sig utmärkt och hundarna lika så, vi var ju trots allt 12 människor i en och samma lägenhet en hel dag och med två hundar dessutom! Sen så hade vi en Melvin som inte var helt kry, en temp på över 39.0 grader hela dagen men ändå pigg och glad!

Klockan var runt 19.00 när vi lämnade Sveg, vi hjälpte pappa att skotta lös och flytta på Chrystlern innan vi åkte och så passade jag och tina på att kasta en och annan snöboll på pappa också!!!
Tina stannade hos pappa över natten för att idag åka hem till Borlänge igen...

När vi kom hem blev det till att natta barn på en gång, meja ville inte ha kvällsfika ens, Hilma fick välling och Melvin åt yoghurt tillsammans med Jonna och Casper. Hilma och Melvin lade sig men Jonna och Casper fick vara uppe till 22.00, äta lite godis och mysa!

Lyckades ta fram kameran och fick mig några bilder i alla fall!

I pappas kök, alla barnen sitter och ritar!

 

Syster Tina och pappsen!


Så fina!


Towe testar Jacobs babysitter!

Och så blev det några bilder på lillebror!


Kameran ville han gärna pilla på!

Och nästan alltid med ett finger i munnen då tänderna kliar rejält!










Kommentarer
Postat av: Milla

Det var mysigt att ha er allihopa här. Barnen var så duktiga. Hundarna var med duktiga, så "lugna" och fina. Jacob somnade väldigt gott på kvällen :)



Ha det gott och krama om trollen och hundarna från oss. Kram kram

2011-02-28 @ 22:02:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus