En inte så händelserik dag...

Nej det blev inte alls mycket gjort idag, inte ens tvättat har jag gjort...

Ringde några samtal, bland annat beställde jag ett nytt busskort till Casper och så pratade jag med rektorn om att Casper blivit bestulen på sin nyckel. Hon skulle ta upp det med lärarlaget i morgon!

Var lite rastlös där mitt på dagen och kokade lite rabarberkräm som barnen senare åt till kvällsfika!

Melvin har varit trött och grinig som bara den och somnade i mitt knä när jag satt här vid datorn och det var redan innan lunch! Hilma hon sov till klockan var en bit efter 08.00 då värmde jag hennes gröt och allt gick i!

Det har kivats en del mellan barnen idag, fast under tiden Melvin sov var det ganska lugnt!

Vi åt lunch, Hilma sov och då mös vi andra lite i soffan, jag och alla större barnen, Towe sov i sin säng! Det spelades både DS och PSP men det var lugnt i alla fall, jag halvsov och Jonna pillade med mitt hår! Supermysigt och det tyckte hon också!

Jag, Göran och Jonna drog en snabbis på Grindes, sen hem och efter att jag matat och bytt på Towe så satte vi in resterande räkningar från 2009 i dess pärm... nu är det bara HELA 2010 kvar!!! Men det tar vi en annan dag!
Jag sorterade och Göran stoppade in i pärmen och eftersom jag blev klar före honom så gjorde jag maten. Korvstroganoff och ris som blev klar precis när Göran var klar så det passade u jätte bra!

Sen tog det drygt 1 timma för barnen att plocka ihop alla leksaker som de slängt på golvet, de tappade bort städningen och lekte mest och vi påminnde... tillslut blev det fart när det nästan var tid för att åka på barngympan!

Det har varit sådär varannan dag nu med städningen och tillstökningen med för den delen... idag sa Jonna tillslut att hon skulle städa allt själv eftersom det tog så lång tid när M&M skulle hjälpa till!

Medan jag var med de 5 minsta på gympan var Göran och Casper på hockeyplanen och åkte lite! Sen var det hem, äta kvällsfika och sova för barnen och alla somnade rätt snabbt!

Jag och Göran fikade inte med barnen ikväll heller så jag ska fixa lite fika nu! Towe sover i Görans famn och de kikar på Wrestling...

I morgon fyller Görans pappa 50 år!! Grattis i förskott!!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus