Färdig för idag!!!

Närmare 14.00 var klockan när jag äntligen bakat klart! Eller ja det blev ju lite mer bakat sen förstås men det var då bullarna var klara!
Summan av allt bakande blev: En långpanna med filbröd, 4 havrelimpor, 32 semelbullar och ca 40 kanelbullar!! Avslutade bakandet helt med att ett par hemgjorda pizzor till middag!

Mysan åkte till pappa i Sveg nu i eftermiddag, farbror skjutsade henne. han själv skulle inte bli långvarig men Eva däremot skulle också stanna och hälsa på över helgen med My!
Ringde i alla fall till Mysan och de svängde in och hämtade en påse med lite nybakt som jag delade med mig till pappsen med bihang ;0).. Ulrik ville gärna ha en kopp kaffe och det fick han, ibland kan ju även jag vara snäll!

Var på Grindes en sväng, handlade mjölk, banan och paprika, en ost slank med också! sen förbi en sväng hos Susanne så våra vovvar fick hälsa på deras nytillskott Dexter, en liten liten chihuaua!!! Det gick ganska så bra men Morris är ju lite hispig, går säkert ännu bättre nästa gång de träffas!

Hilma och Melvin fick sig ett bad efter middagen, Casper åkte med Göran på bandy men det var inte säkert att han skulle vara med och spela idag...
Resten sitter nu och kikar på Amigo, ett sång program för barn. Hilma har fått sin välling och det är snart dags för henne att gå och sova, vet inte riktigt än hur jag ska göra med Melvin men jag tror kanske att han ska få vara vaken en stund längre ikväll!? inte bestämt mig än...

Vikt och hängt lite tvätt har jag hunnit idag också och just nu går en maskin med handdukar, de ska in i tumlaren senare så Göran får svettas riktigt när han ska duscha :0))

Nä det får räcka för nu...

Puss puss

Kommentarer
Postat av: Milla

Så imponerad jag blir av dig. Själv fick jag bara till fyra limpor i går. När jag är i köket och grejjar så ska alltid Alva vara med och riva i skåp och lådor och efter en stund ska hon alltid upp i famnen. Svårt att stå längre stunder i köket m a o när jag är själv hemma. I dag ska jag baka muffins till morgondagens kalas.



Önskar dig en bra lördag



Kram Milla

2011-02-05 @ 11:32:06
URL: http://familjenellison.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Jag har ju fördelen att Göran nästan alltid är hemma på dagarna då han är arbetslös så då kan han tycka in om det behövs! Annars är jag ganska van att ha barnen med i köket och det funkar ofta bra, Hilma brukar jag i värsta fall sätta fast i hennes barnstol med ett kex eller en fruktbit!

Brukar inte alltid bli så att jag bakar så mycket på en och samma gång men igår så startade jag tidigt och då var det bara att köra på ;0)

Önskar er en trevlig helg!

Kram

2011-02-05 @ 13:08:56
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus