!"#¤%&/()=??=)(/&%¤#"#¤%& HORMONER!!!

Morgon började med att Casper ropade att jag skulle komma ner... klockan var då endast 06.12 så jag svor lite lätt åt honom...
Sen ropade han igen 2 minuter i halv sju, precis när jag var tänkt att kliva upp... då svor jag litet till och sen klev Göran snabbt ur sängen!!! Då var det ju roligt att kliva upp och  humöret blev bättre!

Jag gjorde frukost, Göran askade ur och tände upp i kaminen, Jonna och Casper gick med hundarna, vi åt frukost, Casper gick till bussen, Göran gick ut för att skotta en massa snö, barnen kikade på bompa, Towe fick ny blöja, kläder och sen mat. Jag bäddade ur alla sängar, satte igång en maskin med lakan, gick upp och dammsög, torkade golven och bäddade rent i Hilmas säng, skurade trappen på vägen ner!

Tog en liten paus för att byta blöja på Hilma, klä på samt ge henne lite fruktpuré och rån till mellis (Jacob lämnade två burkar fruktpuré sist han var här). En mycket svettig Göran kom in, vi övertalade barnen att hjälpa till att städa resten. Jonna dammsög, jag bäddade rent i våran säng och Göran vattnade blommorna, sen var det bara att hugga in på resten!

10.30 var vi klara med allt förutom att torka golven i hall, lekrum och badrum, vi var påklädda och på väg ut i bilen. Vi hade beslutat att alla skulle ta en tripp till Svenstavik då vi ändå skulle ha våran bil eftersom Benny lånade Susannes.

Till Svensta, lämna whisky till Ivan, in på banken för att öppna en fond till Towe, byggvaruhuset för nytt lås, in på ICA för smått och gott och sist men inte minst Dollar för både det ena och det andra! For vidare och stannade på kiosken ("tjocksen" som Meja sa) i Åsarna för lite sen lunch och sen åkte vi hem igen!

Väl hemma så satte de där "#¤%&/)&%#& HORMONERNA in!!!!! Vet att de gör nytta och att de måste finnas men de kan ju låta bli att ge sig på HUMÖR, TÅLAMOD & KÄNSLOR!!!
Jag ville städa klart det vi inte hann innan vi åkte men alla hade inte lika bråttom som jag.. vilket resulterade i en väldigt arg, grinig, ledsen mamma/fru/kärring/bitch...
Hilma var överallt där jag ville vara ifred, hon drog fram och jag plockade bort samtidigt som jag försökte skura golven och Göran som inte förstår sig på hormoner och tycker det är skitsnack (trodde jag) ville inte lägga sig i mitt humör, vilket resulterade att han tillslut fick skulden för allt och lite till, han tjurade och surade på sitt håll och jag på mitt men i samma del av huset... Han satt stilla och jag virrade runt och babblade... (förlåt älskling, det jag sa och gjorde just då speglade just precis det jag kände precis där och då... hoppas du älskar mig ändå, förresten bad du mig dra åt helvete så då är vi kvitt ;0)... eller???)

Tillslut var klockan 17.30 och vi skulle hinna på Grindes innan de stängde, jag åkte själv, handlade det jag skulle, pratade lite, tänkte hämta Casper hos Sanna men han skulle få skjuts senare för de skulle precis äta, jag åkte till Åsen och köpte ett ar skridskor för 50 kr (!!!) och sen hem...

När jag kom innanför dörren var allt nästan som vanligt igen, inga sura miner och barnen satt tysta och snälla i soffan!

Barnen fick kvällsfika, jag tog en snabbdusch innan Göran 19.00 skulle på bandy. jag nattade Hilma och sen de andra, satte mig med Towe som redan fått på sig ny blöja och pyjamas samtidigt som jag gjorde klar Hilma för sängen. Matade henne, lade ner henne i sängen, hon sov, jag läste bloggar, Towe vaknade, Casper ropade, han hade spelat klart på sitt Ds och ville att jag skulle ta det till köket, jag satte mig i soffan med en gnässig Towe, Göran kom hem, han duschade, vi kikade på tv, jag åt en smörgås, Göran åt chips, jag drack te och vi åt några bitar choklad. Towe somnade och ligger nu i sin säng igen och jag ät nog ganska trött!

Men någon stans där mitt i, typ då Göran precis duschat klart och jag bara skulle gå dit in en sväng och byta blöja på Towe eller om jag skulle göra något annat!? I alla fall då så insåg jag att jag REDAN fått min första MENS efter förlossningen!!!!
Avslaget slutade komma i slutet av förra veckan, jag har hunnit njuta några få dagar av att vara utan binda/trosskydd och så får jag MENS REDAN!!!! Iofs brukar jag få tillbaka den ganska snabbt men typ efter 3 månader, nu har det gått 5 veckor BARA!!!

Som Göran sa " det kan ju förklara ett och annat" han syftade på mitt humör tidigare idag och jag som trodde att han inte trodde på hormoner och skit och vad de ställer till med i en kvinnas kropp!

Summerat så har det väl inte varit en så där jätte toppen dag men inte så dålig heller om man suddar ut det där med HORMONERNA mitt i allt!!!

Nu andas det tungt från soffan och min ögon flimrar och går i kors... kan ju vara så att jag kanske möjligtvis är en liten aning trött!? Kanske man ska ta och borsta gaddarna, smyga upp, lägga Towe i sin säng, krypa ner under ett svalt täcke tillsammans med en kramgo, nallebjörn (Göran) och försöka få sig lite sömn!

I morgon är det LÖRDAG och barnen kommer att TJATA om godis!!!

Puss puss

Kommentarer
Postat av: Milla

Jag är nog en riktig hormon bitch mellan varven, min stackars make får stå ut med både det ena och det andra vissa perioder ;). Trist att du redan fått mensen tillbaka :(.

Kram

2011-02-12 @ 23:48:27
URL: http://familjenellison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus