Kladdkaka & Solsidan!!!

Vaknade strax före 08.00 i morse, Towe sov i sin säng ända till 04.00 i morse men sen tuttade hin typ en gång i timmen fram till 08.00! Egentligen tror jag inte hon var hungrig alla gångerna utan det var mer att hon vaknade utav att hon var täppt i näsan och då gav jag henne bröstet och hon somnade om! Jag var alltså för trött och lat för att gå ner och hämta näs-sugen, hon var bara lite täppt så det var ingen fara.

I alla fall klev vi upp strax innan 09.00, jag bytte blöja på Hilma, Towe hade fått sin nya blöja och en slurk tutte uppe innan vi gick ner så hon somnade sött om i sängen nere!

Vi fixade frukost och innan vi åt så såg jag till att Jonna hade fått på sig kläder eftersom hon direkt efter frukosten skulle knata över till Elin och göra sällskap med henne till kyrkan. De skulle sjunga idag på gudstjänsten kl. 11.00 och hade samling kl.10.00. Jag hade egentligen glömt bort det men Elins mamma påminde mig, Jonna har ju inte varit med på de två körträningarna efter juluppehållet så vi hade egentligen ingen aning alls förutom att Jonna nämnde något om det härom dagen! I alla fall så kom hon iväg och det var väl det viktigaste!

Jag tog mig en dusch efter frukosten, en ganska lång sådan, klädde på mig och kände mig full av ny energi! Hängde lite tvätt och sen var Towe hungrig. Matade henne och sen fortsatte Göran projekt hylla mellan ugnen och mikron, han gjorde klart det innan vi lagade lunch.

Efter lunchen lade jag ut Hilma och Melvin i vagnen för att sova, precis då kom Jonna hem och hon var på bra humör! i alla fall en stund, hon var överfull av energi och visste inte vart hon skulle göra av den, högljudd och all uppmärksamhet skulle vara på henne och hon skulle ha det på sitt vis!

Vi försökte lugna henne och plockade fram det största av tålamod men det blev inte bättre, bara att förbereda sig på att så här skulle resten av dagen se ut från och till...

Både Jonna och Meja är inne i en period då de så fort man nämner ordet städa genast börjar gnälla och blir helt slöa i hela kroppen och jätte trötta så de inte orkar göra någonting!!! Vi hade utlovat klubbor men bara om de plockade ihop de ynka leksakerna och 30 minuter senare efter ganska mycket tjat och coachning så fick de varsin klubba!

Sen des har de två små liven kivats med varandra till och från resten av dagen och kvällen... Meja retas med Jonna och Jonna är stygg tillbaka.. syskonkärlek kalls det väl!?
När de innan bompa skulle plocka undan leksakerna än en gång som de rivit ut så blev det på samma sätt, de började plocka men tröttnade genast och började klaga, Jonna tjatade på meja och meja tjurade ännu mer.... Melvin hann inte på toa och kissade på golvet vilket resulterade i att han fick sin en dusch och inte kunde bara med ock städa klart vilket i sin tur givetvis skapade orättvisa hos Jonna... de fick 10 minuter på sig att städa klart och det var inte mycket som behövdes för att det skulle bli klart... om de inte städade så skulle det bli säng dags på en gång... Jonna blev frustrerad på meja och i stället för att själv städa och få vara uppe längre så ägnade hon all tid och energi på att tjata på sin syster...
De två damerna åkte strax efter 18.30 i säng och Casper städade!

Melvin och Hilma var uppe till strax efter 19.00, Jonna och Meja hade då redan sovit ett bra tag, de var rätt så trötta! Hilma och Melvin somnade också rätt snabbt och Casper fick vara uppe till 21.00, han fick kika på Solsidan och äta kladdkaka med oss.

Nu har jag ock Göran kikat på premiären av Big Brother!!! Som vanligt blev det ett helt gäng med mycket speciella människor som fick inträda huset och det ska bli spännande att följa!

Snart är det dags att krypa i säng, först ska jag bara sätta igång en maskin med tvätt, borsta tänderna och gå ut med vovvarna... Towe kanske vaknar och vill äta en slurk till också!?

Det var allt för idag!

Puss puss



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus