Krossat hjärta!!!

Jonna kom hem med ett brustet hjärta idag!

Jag pratade med henne både igår kväll och morse om att han var på tok för gammal för henne och att det inte fungerar riktigt som hon tror...
Hon fick order om att det var slut på pussarna, det räcker om ni kramas sa vi och det köpte hon direkt!

När hon kom hem var hon både frustrerad, arg, ledsen och besviken för enligt henne så hade han lurat henne, för han var inte kär i henne längre och han hade gjort slut!!!

Han var tydligen inte så intresserad då pussarna var slut... och det är ju klart att en 13 åring förväntar sig mer av att vara "ihop" med en tjej än bara några kramar vilket i sin tur en förälskad 6 åring gladeligen nöjer sig med!

Jag anade att detta skulle ske och därav lät jag henne hållas med sin lycka igår, vi hade ju uppsikt över kärleksparet!

Vi har pratat mer idag och hon verkar mer och mer förstå vad jag menar med att han är så mycket äldre än hon! det är ju ingen brådska med killar ännu!

Nu är det väl bara att hoppas på att det dröjer några år innan hon är tok kär igen och att det då är med en jämnårig kille!!!


Kommentarer
Postat av: Pappsen

Lita inte på det du vännen, får man smak på kärleken så tror jag ärligt att man söker den ingen, jag måste säga bara att första gången jag var riktigt kär så var jag 7, jag kan fortfarande komma ihåg hur det kändes och i mångt och mycket tror jag det var så äkta kärlek som jag någonsin känt i hela mitt liv, sedan känns nog varje förälskelse och kärlek olika, men därmed inte sagt att ingen av dom jag haft varit oäkta!



Förutom det så får hon ju uppmärksamhet i stor dos då hon hamnar i besvarad kärlek, och det gillas säkert!



Jag tror hon kommer att kära ner sig rätt snart igen och förhoppningsvis så är det som du säger i en lite mer jämställd grabb åldersmässigt :)



Kram på er

Papps/Moffa



2011-02-24 @ 22:10:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus