MAMMA, MAMMA, MAMMA!!!!!

Vad gör man för fel???

Jag la mig på soffan för att vila lite när Göran kom hem, hann satt då id datorn i samma rum! Barnen ville ha klänningar, de ville ha hjälp de tjafsade och gjorde sig illa och alla gick till mig!! MAMMA hjälp mig, MAMMA Jonna gjorde illa mig, MAMMA jag får inte, MAMMA, MAMMA, MAMMA!!!! Varför gick de inte och frågade Göran?????

Sen gjorde jag en test, jag svarade inte när Melvin kom och sa att han ville se på film... jag låtsades bara sova och han frågade och tjatade minst 50 ggr, han gav sig inte och han frågade absolut inte pappan (Göran)...

Tillslut sa Göran åt honom att låta mig vara, sen sa han inget mer... Melvin vände sig om och fortsatte tjata på mig, vakna, MAMMA vakna!!!! När jag efter 10 minuter inta svarat så gick han därifrån... istället för att fråga pappa om hjälp att starta filmen!!!

VARFÖR ska det vara så??? Min misstanke är att Göran kan koppla bort och inte svara och de vet barnen, jag svarar nästan jämt och det vet de också, men att han inte ens frågade Göran när jag aldrig svarade!!! Det är ändå konstigt!

Sen är det ju så att om jag vore Göran så hade ju jag ingripit och försökt hjälpa dem så att han fick vara i fred, det brukar jag göra, försöka att underlätta för så fungerar mitt förnuft.... men man är ju olika och vissa kan ju konsten att koppla bort allt som händer i omgivningen och bara koncentrera sig på det man gör för tillfället!!!

Nu kommer de också ideligen MAMMA, MAMMA, MAMMA!!!! Varför duger inte PAPPA???????

Trötta och hungriga barn, och en mamma också för den delen så det är väl lika bra att jag börjar få detta skeppa att rulla nu så att vi kanske kan rädda kvällen i alla fall! För vissa verkar ju sitta fast just nu!

Kommentarer
Postat av: susanne

Verkar inte som att du får mycket vila. Har ni möjlighet att planera så att du får koppla av någon gång utan att ha alla barnen omkring dig. Det påverkar humöret om man inte får vila och då menar jag inte bara fysiskt. Att behöva vara till pass och uppmärksam hela tiden gör att man blir trött psykiskt. Det är viktigt att du också får vila vilket även din familj kommer att må bra av. Kram och sköt om dig.

2011-02-12 @ 22:23:00
Postat av: Kimsan

Om jag verkligen känner att jag behöver vila och inte han göra det på t.ex. soffan så händer det att jag går upp på övervåningen och stänger in mig ett tag och sen händer det att jag får lite sovmorgon emellanåt också! brukar passa på att vila lite på soffan ibland då det är lugnt, typ en tisdag efter lunch då Hilma sover och de andra är på skola och dagis, bara Melvin vaken, Towe sover ju ändå mest nu den första tiden! Jag ska bara bli bättre på att komma i säng i tid om kvällarna också!

Kram kram

2011-02-12 @ 22:57:52
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Milla

De dagar Daniel är hemma så brukar han springa när barnen vill något, men då ser ju vår situation rätt olik ut er då Daniel ör hemma så pass lite. Men när jag ammar på nätterna tycker jag inte det är mer än rätt att jag får alla möjliga sovmornar. nästa gång du behöver vila så gör klart innan för både man och barn att du inte är tillgänglig.

Kram

2011-02-12 @ 23:54:02
URL: http://familjenellison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus