Oj, vart tog dagen vägen???

Även fastän vi klev upp senare än vanligt vilket vi brukar passa på att göra på helgerna om det går så har den här dagen bara susat förbi!
Klockan var ganska precis 11.00 när jag hade röjt ordentligt i köket, både lite rester efter gårdagens bak samt dagens frukost.

Barnen sysselsatte sig med att spela lite DS och PSP, jag matade Towe, gav henne ny blöja och kläder, klädde på mig själv, bytte på Hilma som hade skitit ner sig en aning, det blev duschen för henne! Sen var hon lagom trött för att sova, febern och förkylningen vil inte riktigt ge med sig... ger henne inte Alvedon på dagen om inte febern är alltför hög men på kvällen får hon.

Jag satte igång en tvättmaskin, satt med barnen i soffan och hjälpte Meja med Hallo Kitty puzzel på PSP:an, Melvin var trött och slumrade till i mitt knä, precis då vaknade Hilma och Casper hämtade ner henne. Jag försökte mig på att bära upp sen sovande Melvin men han vaknade och var inte rött längre :0)...

Sen lekte de och jag hängde tvätt...

Lunch åt vi vid 13.00 tiden och sen gick Göran ut med Jonna och Casper som gick en promenad med hundarna medan Göran skottade gården och lastade vedvagnen. Sen stannade Jonna och Casper ute och lekte en bra stund.
Jonna kom in och hade gjort en liten olycka i trosan, föreslog att hon tog en dusch på samma gång och hon valde att ta sig ett bad! Vid det här laget var klockan 15.30 och Hilma var ganska trött igen, hon sov ju inte så jätte länge första vändan...

Jonna klev ur badet, Göran hade fixat en film på datan som vi satte oss och kikade på! Plockade fram lite godiskolor, chips och ostkrokar åt barnen och så försökte vi oss på att ha det lite mysigt... men det är nästan hopplöst med M&M, speciellt om de är lit trötta som idag.. de får myror i rumpan och rösten blir allt annat än svag...

Efter mycket tjat och hyschande så såg vi klart filmen och jag fattade ungefär 1/3 av den... den var på engelska och otextad och eftersom volymen på barnen inte var speciellt låg så hörde jag knappt vad de sa.... förstår varför det kan vara frustrerande för ett barn att se en film på engelska vissa gånger... ofta förstår man själva handlingen men man får ingen inblick i detaljerna....

Hilma vaknade under filmens gång också men hon var tyst och snäll när hon kom ner!

Det var ju täkt att vi skulle laga middag för en stund sen men när jag väl hade matat Towe bytt blöja på henne och matat lite till så var klockan strax efter 18.00... nu är den 18.30 och vi tar och fikar rejälare kvällsfika i stället! Om en stund...

Casper är och leker med Tony och de andra barnen leker prinsessor! Ja inte Towe då, hon blev trött och ligger och myser i sin säng, hon kanske inte sover men myser i alla fall, har sällskap av pappan som sitter vid datorn en stund.

Ikväll är det Melodifestivalen del 1, hade tänkt försöka se den och ikväll ska endast Jonna och Casper få vara uppe, Hilma, M&M ska sova då för jag behöver lite lugn och ro tror jag, är fortfarande trött i huvudet och lite känslig för ljud... man får stå ut på dagarna men på kvällarna kan jag väl få ha det lite lugnt!? Både Meja och Melvin är rätt trötta dessutom så det är nog bara bra om de kommer i säng i tid!

Vet inte vad vi ska hitta på i morgon, Göran sa något om att vi ev skulle ta ett städ race och det är välbehövligt men det lär ju märkas om lusten finns kvar då det ska bli verklighet! Man kan ju städa vilken dag som helt i veckan!!!

Har varit lite dålig på att dricka vetten de senaste dagarna, kan ju vara därför jag känner av huvudet också... men idag har jag försökt tänka på att dricka mera, tig ett glas nyss precis och hällde upp ett nytt, tycker det blir godare om det får stå ett tag innan man dricker!

Vi ska även försöka sluta upp med det eviga fikat om kvällarna, sent om kvällarna, vi kan ju fika med barnen i stället vid 19.00 tiden då de ändå äter kvällsfika!

Nu har jag en Melvin här bredvid, iklädd en prinsessklänning och han vill se kort på sig själv så jag bjuder på ett gammalt!

Han valde så klar den här bilden!!! Undrar varför...... ;0)

Puss å hej...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus