Skridskor och grillkorv...

Skön promenad till hockeyplanen, de andra hade redan börjat åka, Casper försökte sig på att lära Jonna hur man skjuter med puck!

Vi blev inte så långvariga, knappt 2 timmar på grund av att de spolade isen men vi hann i alla fall åka en stund, blir till att åka dit i morgon också om det inte blåser alltför mycket!
Fikade lite strax innan vi begav oss hem igen, Melvin som somnade i bilen och sov under hela tiden vi ar där fick fika tillsammans med Hilma när vi kom hem i stället!
Det var ännu härligare att gå hemåt sen igen, känns alltid som det går mycket lättare och fortare på hemvägen!

Det blev pommes och grillkorv till middag som det var tänkt, alla åt bra och sen var det badning för barnen! Casper hoppade över att bada och duschade i stället och Jonna ska på bad med skolan i morgon så hon fick sitta i soffan och spela Ds i stället till de andra var klara och det var dags för bompa. Lika nöjd var hon för det och badkläderna var hun duktig och packade innan också!

Jonna och Casper ville ha rabarberkräm till kvällsfika, Meja och Melvin som inte gillade krämen var nöjda med fil i stället! Sen var det tandborstning och nattning som även idag gick smidigt!

Jag har kikat på "Sofias Änglar", sen blev det lite fika, det fungerar inte så bra det där med att vi skulle fika med barnen men vi försöker i alla fall att fika ganska tidigt, typ vid 21.00 förut har det varit runt 22.30...

Towe har haft lite ont i magen nu ikväll, gasig men hon har fått ur sig både luft och bajs så jag hoppas att natten blir lugn!? Hon har inte ont på så vis att hon skriker och är ledsen utan hon bara knorrar lite extra lite emellanåt :0)..

Ute blåser det rätt rejält som utlovat men de ska tydligen avta under natten så vi får hoppas på det eftersom barnen hemskt gärna vill åka skridskor! Ja i alla fall Jonna och Casper, Meja tyckte mest att första gången var rolig men sen har det gått trögt...
Casper var less idag när han fick ha sina skridskor, han tycker att mina är mycket skönare! jag prövade att åka lite på mina men de klämde åt mitt över foten så jag blev halvt illamående... får se om jag kan snöra dem lösare nästa gång eller om jag helt enkelt får satsa på att köpa nya i framtiden... har ju trots allt haft dem sen jag gick på dagis (!!!!!!!)

Göran var gullig och plockade ur och i diskmaskinen när jag fixade fika så den surrar på och jag tror att det är dags att lägga oss nu, satt och nickade förut i kväll vid bompa, Melvin undrade om jag också skulle sova snart ;0)...

Puss å natti natt

Görans pappa fyller förresten 50 år idag men har tydligen åkt bort och lämnat sim-kortet i bilen så varken vi eller Ewe har kunnat få tag på honom... tråkigt men Grattis i alla fall då Hasse/pappa/farfar från oss i Rätan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus