Speedad Melvin...

Glömde skriva att Melvin sent igår kväll kom ner och först skulle han bajsa men ändrade sig snabbt till att han skulle sitta i soffan och kika på tv! han var nyvaken och jätte speedad, precis som att han varit vaken jätte länge och att han precis visste vad han pratade om fast han inte riktigt hade koll ;0) och mycket pratade han också! Han var så skojig och vi skrattade flera gånger åt honom, söta lilla Melvin!

Skickade dem nyss i säng, hade bara tänkt att Jonna skulle borsta tänderna och sen få vara uppe längre men hon ville också lägga sig! De fick sig lite chips och fruktkolor som fredagsmys, kolorna köpte M&M när de var med farmor till Svensta idag.

Casper och Göran kom precis innanför dörren nu också, Casper ska strax i säng fatän han tror säkert att han ska få vara upe en bra stund till och fika kommer han säkert att fråga efter också! Får se hur det blir... Nu vaknade Hilma så det är väl lika bra att jag kilar upp..





Kommentarer
Postat av: Linn

Hej!



Jag är nog inte gjord för att vara mamma. Iaf inte en sådan som går hemma om dagarna =).

Jag avskyr det verkligen, även fast jag såklart älskar att umgås med barnen. Men jag trivs mycket bättre på jobbet. Här hemma har det dock inte blivit någon större förändring sen lillebror kom. De äldre pojkarna är sååå duktiga och leker för sej själva jättemycket. Den ena killen är lite mammig, men så hjälper han mej mycket med Liam också. De förstår att jag ibland måste prioritera lillebror när det kommer till mat och tröstning.

2011-02-05 @ 16:24:49
URL: http://viktigalinn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus