Tjuvar på skolan!?

Innan vi åkte till stan idag så var jag in på skolan och lämnade nyckeln hem i Caspers ryggsäck, la den i samma fack där han alltid brukar ha den!

Eftersom ingen var där inne på skolan så lånade jag papper och penna och skrev en lapp, vek ihop den och skrev Casper på utsidan och sen tejpade jag upp den på dörren till klassrummet, tänkte att där kan ju ingen missa den!

Vi anade att de var på hockeyplanen och åkte skridskor så innan vi åkte så svängde vi dit och Göran pratade med Casper och Jonna om att vi inte skulle vara hemma när de kom hem, att vi lämnat nyckel och att de fick gå till farmor om de ville. Sen åkte vi och de fortsatte sin lektion på isen!

När vi sen stod inne på Ö&B och pratade med Ewe så ringde Casper, han undrade vart jag hade lagt nyckeln för han kunde inte hitta den... vi bad honom leta igen men han hittade ingen nyckel!
Jag frågade ifall någon hade sagt något om en lapp på skolan men inte det heller... Casper hade alltså varit tvungen att gå hem till farmor och låna nyckel för att ta sig in hemma innan han ringde!

När vi var på väg hem ringde vi och frågade ifall han hittat nyckeln för vi bad honom leta igenom hela ryggsäcken men inte ett spår efter någon nyckel och alla fickor hade varit stängda hela tiden!

Jag ringde skolan och pratade med en av lärarna, hon hade inte sett någon lapp och hade inte hört något om den... men hon skulle kolla upp det med de andra men det lär väl inte bli förrän i morgon eftersom det var ganska sent när jag ringde..

Om ingen vet något om någon lapp, där jag hade skrivit att jag lagt nyckeln i Caspers väska då verkar det inte bättre än att någon tagit bort lappen och sen tagit nyckeln... himla tråkigt att barnen inte ens kan få ha sina grejer ifred ens på skolan...

När jag var in på skolan var det ju som sagt ingen alls där och dörren till klassrummet var låst. Precis när jag satt mig i bilen kom en förälder till ett barn på skolan och hon gick in på skolan, samma dörr som jag kom ut från... men skulle verkligen en mamma till ett annat barn göra så???? Hoppas verkligen inte det...

Hittar vi inte nyckeln så finns det inte så mycket annat att göra än att polisanmäla och byta lås i dörren... har ju varit en del inbrott häromkring den senaste tiden och jag slipper mer än gärna objudna gäster!

Hoppas vi får goda nyheter i morgon...

Kommentarer
Postat av: Milla

Men fyy så tråkigt :(. Jag håller tummarna för att nyckeln dyker upp, så ni slipper en massa tråkigheter.



Kram

2011-02-03 @ 07:48:17
URL: http://familjenellison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus