Tröttmössan på & Alla Hjärtans Dag!!!

I morse var jag enormt trött! var upp en sväng i natt och lade i ved i kaminen och kunde lugnt somna om igen! Klev sen upp 06.30 men jag kunde knappt hålla ögonen uppe kändes det som!

I alla fulla fall så gick Jonna och Casper med hundarna i vanlig ordning, jag fixade frukost och väckte de andra, vi åt och Casper åkte till skolan.

Jag hjälpte Melvin som ville klä på sig sen la vi oss i soffan! Göran hämtade ner Towe som vaknat, han bytte på henne och fick på henne kläder och sen var det mat som gällde! Efter det så bytte jag på Hilma och klädde på henne innan jag återigen intog soffläge! Det var Göran ide att jag skulle lägga mig på soffan! Tack älskling!
det följande två timmarna låg jag kvar på soffan, slumrade i omgångar, barnen varierade morgonen med att leka och se på tv om vart annat, Hilma låg i min famn en stund och sen Melvin en annan!! men ändå lugnt och mysigt!!!

Jag hade lovat barnen fika vid 10.00, den mjuka pepparkakan som vi bakade igår var målet! 10.30 klev jag ur soffan och fixade det efterlängtade fikat till dem!!

Tiden flöt på, det blev dags för lunch, tortellini men avokado och paprika sallad samt creme fraiche!!! När vi ätit klart var det dags för en trött Hilma att sova! De andra ville se på film, hade egentligen tänkt att vi ev skulle försöka ta oss ut en sväng men det blåste isande kallt så vi struntade i det! Jag tog en promenad med hundarna oh det räckte gott och väl! IIII vad jag frös!

Ringde och pratade med pappa en sväng, stackarn har åkt på lunginflammation och är beordrad penicillin och vila från jobbet i 14 dagar!!! En halsböld är väl tydligen på gång också!! Hoppas han blir kry snart så vi ev kan komma och hälsa på i helgen som kommer!

Middagen idag bestod av pizza som fanns kvar sen i helgen! Snabbt, smidigt och enkelt! barngympan hoppade vi över ikväll eftersom alla barnen hostar mer eller mindre, tänkte att de skulle få bli fri den snart... gympan kan ju påverka den åt båda håll men det kändes ändå bättre att vara hemma i stället denna gång!

Till kvällsfika blev det Kärleksmums som vi bakade igår, det är ju trots allt Alla Hjärtans Dag!! innan fikat var Casper och Jonna ut en sväng, Jonna med hundarna och Casper fyllde vedvagnen, de fick även gå iväg med komposten när de ändå var ute! Här inne hjälptes M&M åt att plocka reda på alla leksaker och städa inför kvällen, jag hjälpte dem lite på traven, peppade dem lite så det skulle gå lite fortare och berömde dem för hur duktiga de var! Det hjälper alltid lite!

Efter fikat var alla barnen trötta och det gick smidigt att få dem i säng!

Själv har jag kikat på Familjen Annorlunda, Göran spelade lite dator under tiden och sen kikade han på wrestling och då satte jag mig här!

Nu får det räcka för idag! Towe vill tydligen att jag kommer och langar fram lite kvällsfika!

I morgon får vi finbesök!!!

Puss puss





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus