Godis nu och sova tidigt!!!

Hade ställt alarmet på mobilen i natt för att gå ner och lägga i vd i kaminen, bara det att jag de tre första gångerna jag znozade inte visste varför den ringde!!! Väckte Göran, han svarade ja på min fråga om han kunde gå men somnade om så det blev jag som gick i alla fall... 05.20 var klockan då...

Vi låg inte så jätte länge idag, klev upp vid 09.00, kände mig ganska pigg och utvilad! Susanne ringde först och sen Patrik, han ville att Göran skulle följa honom till stan och hämta en skoterpulka... sagt och gjort, 10 minuter över 09.00 så var han iväg och vi fick äta frukost utan honom...

Jag kokade Hilmas gröt först och gav henne den innan jag dukade med smörgåsar och oboy!! Hon fick sig lite oboy och smörgås hon också men bara lite...

Dagen i helhet har varit ganska lugn, jag har fortsatt tvätta och torka sängkläder och lite vanliga kläder, barnen har myst runt i pyjamas, några av dem i alla fall, jag lika så! det har spelats PSP och DS, Casper har rensat lite på sitt rum och tv:n har varit avstängd nästan hela dagen!!!

Det blev ingen lunch utan jag hade tänkt en tidigare middag vid 15.30 tiden men den blev 1,5 timmar försenad pga. ett nytt anfall av mina hormoner!!!

Efter middagen tog Göran med sig Jonna och Casper fram på andra sidan och åkte lite skridskor med några andra barn, jag var hemma med resten, plockade i köket, hängde tvätt och tröstade en gnässig Towe, tröstade kanske blev fel att säga eftersom hon inte ens var ledsen utan bara lite gnessig, hon blev dock ledsen om jag lade ner henne!

Meja ville så gärna ha GODIS, hon är den enda som tjatat lite om det där godiset idag! Jag talade om att vi skulle vänta till senare ikväll så att Jonna och Casper också fick vara med men det ville hon inte... jag talade då om att om de skulle ha godis nu (17.40) så skulle de få gå och lägga sig tidigare än Jonna och Casper och det ville hon!!! jaja, då blir det en ganska lugn kväll då tänkte jag och gav dem lite godis!

En dryg timma senare var Göran och de andra hemma igen, Hilma fick så småningom välling och sen var de tre nattade redan 19.30 utan protester!
Hilma låg och hostade länge och tillslut gick jag upp med hostmedicin till henne, hon hade fått Ventoline innan hon la sig men nu fick hon Bisolvon mot slemhosta och det hjälpte!!! Blev lite brydd bara när jag kom upp för Melvin hade tydligen tänt lamporna innan han somnade!! Tok Melvin ;0)... Hilma somnade så småningom i alla fall och jag måste säga att hon är väldigt tålmodig!!!

Jonna sover också nu, vi har kikat på melodifestivalen, Casper är fortfarande vaken, vi har ätit godis och chips med dipp, nästa helg blir det till att dippa grönsaker, det blir man inte lika illamående av.... att man aldrig lär sig! Ser fram emot en härlig vår med långa gottgörande promenader!!! Bålen samt rumpa och lår behöver en rejäl uppstramning! Har varit trött i ryggen flera dagar nu så i morgon hade jag tänkt att crosstrainern ska ställas in i vardagsrummet! Inbillar mig i alla fall att jag ska börja använda den lite smått, måste bygga upp styrkan i kroppen igen annars kommer jag  få väldiga besvär i framtiden, synd att man inte har råd med en personlig tränare!!

Förkylningen verkar som sagt ha tagit om på Hilma, hon hade lite feber nu ikväll och så den där hostan som verkar komma mer och mer, både M&M har också hosta... Jonna har sett lite blek och trött ut se senaste dagarna...

Har funderat en del på framtiden idag, det finns flera olika vägar att välja på, nu ska jag bara komma fram till vilken jag vill ta och vilken som är bäst för oss/mig... man kan ju aldrig veta vad framtiden har att erbjuda men man måste ju hjälpa till att styra lite i alla fall!

Känner ibland också att det skulle ha varit skönt med ett större hus med ett rejält kök till att börja med och sen hade det inte skadat om barnen hade kunnat få ett varsitt rum, i alla fall de två större till att börja med! En riktig tvättstuga hade ju varit en fin bonus och drömmen finns ju alltid om en helt egen salong i eller intill hemmet! Det är ju tur att man har drömmar!!! man kan ju alltid önska sig!!!

Vill tacka alla som kommenterat så fint men jag vet att det är bra många mer som läser och en sång gång som denna hade det varit extra skoj om alla skrev en liten kråka!!!


Tack för idag, slut för idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus