1/1-11

Barnen målade med vattenfärger idag och det såg lite roligt ut när jag skulle skriva datum, bara en massa 1:or!!!

Fick ett sms av Tina i morse 07.47 och sen somnade jag om, kändes som jag sovit flera timmar när jag kikade på klockan drygt 1 timma senare!

Jag klev upp, Göran låg kvar tills frukosten var klar, det blev havregrynsgröt och gnäll till frukost.. ingen som riktigt gillar havregrynsgröt men när det gnällts klart och det väl är uppätet så var det inte så farligt... förut åt vi alltid gröt, M&M älskade det men då var det J&C som gnällde jämt och vi började med fil, för omväxlings skull, men nu äter inte M&M havregrynsgröt i stället... men de vänjer sig säkert! Är både billigt, enkelt och mättande, gott dessutom tycker i alla fall jag, Göran och Hilma!

Det har märkts på barnen idag att det blev sent igår, speciellt på Jonna och Casper, de har kivats och blivit leden, arg och irriterad för väldigt lite... så det blev sängen före 20.00 för samtliga, ja inte Casper då för han sover hos Tony... talade om för honom att han inte skulle komma hem och vara sur i morgon, brukar vara det när han sovit där...

Efter frukosten lekte barnen, jag och Göran halvlåg i soffan och lyssnade på musik, jag kände mig illamående och rastlös, Meja tjatade om att måla med vattenfärger, Casper om att bygga pärlplattor, Jonna om att spela spel och Melvin ville också spela spel, ett flygplansspel "Looping Louie".

Vid 12.00 blev det dags för Hilma att sova, så jag stoppade i henne en banan och la ut henne i vagnen, sen fick barnen måla med vattenfärger medan jag satte igång att baka lite... som sagt kände mig rastlös!
Först rörde jag ihop lite filmjölksbröd och när den stod i ugnen så gjorde jag deg till 4 havrelimpor också, lika bra så att det finns i frysen!

Efter målandet så ville barnen kika på film, de fick rischoklad och salta pinnar som lördagsgodis idag och det verkade gå hem! Meja och Melvin ballade ur emot slutet av filmen, rastlösa och rädda för att somna, vilket jag är glad för, att de inte somnade alltså!

Till middag blev det schnitzel, ris och grönsaker! Gott och enkelt, Melvin åt bara grönsakerna sen var han mätt sa han... vissa dagar äter han inte alls mycket... men dricker desto mer!

Ringde och pratade lite med pappsen också, tänkte att nu ringer jag antingen mitt i maten eller mitt i packningen!! det var alternativ nr. 2 och han hade bara tid att prata i 28 minuter!! Annars är det oftast han som har svårt att sluta prata!! Hihi!!

Bokade lastbil också till flytten som så här långt ser ut att bi den 5/1!! Fast de kommer upp redan den 4/1 och lämnar av Jacob och Milla här så får grabbarna sköta flytten, Göran ska ta med sig en kompis också som bärhjälp!

Det enda som kanske inte är så lyckat i alla den här smeten är att vi inte vet när bebisen tänker kika ut!? Men vi får ta det som det kommer, det löser sig alltid!

Jonna är lite grinig nu i kväll, antagligen för att Casper sover borta, samt att hon inte får sova i hans säng... men kastar man en massa saker i golvet, sparkar i väggen och skriker så kanske man inte förtjänar det!? Hon får sova i hans säng en annan gång när hon ber lite finare och uppför sig!

Melvin ville för övrigt sova i sin stora säng i natt och det är ju bra med tanke på att bebisen ska ha hans spjälsäng sen! Vi ska möblera om lite där uppe också tills bebisen kommer, funderar på om jag ska göra det redan i morgon, kan ju vara bra tills Jacob och Milla kommer och ska sova där uppe också! Robert ska väl också sova här en natt och det kanske blir lite trångt med 4 personer extra som ska sova över, men det finns faktiskt plats!!! Finns det hjärterum så finns det stjärterum!

Betalade skatten på bilen idag också... så nu är det gjort och vi får köra med den ett helt år till! Ingen rolig utgift, ja det finns väl inga roliga utgifter egentligen men denna är ju bara en gång/ år och om man är smart så sparar man undan till den så svider det inte ens... kanske lite svårt precis i december men, men...

Vad det är på tv:n ikväll vet jag inte, ska kika snart, skulle inte vara helt fel att bara mysa ner sig under en filt och kika på något intressant, dricka lite vatten och kanske äta någon knäck eller lakritskola! Måste ju passa på att äta sånt innan bebisen kikar ut!

Nä det får räcka för nu och för idag..

Puss puss









Kommentarer
Postat av: millan

Ja vi är så glada att vi få sova en natt hos er, så slipper Jacob vara med i den värsta flytten.



Idag har han varit otroligt snäll medans vi har packat och röjt här hemma. Men kan väll bero på att en annan stått och fjantat sig under packningen. Jacob han ha skrattar åt sin tokiga mamma idag han.



Inte många dagar kvar nu och nervösiteten blir bara värre och värre. Men släpper säkert när man väl är på plats. Kram kram

2011-01-01 @ 21:22:43
Postat av: Kimsan

Klart ni får stanna två nätter också om det behövs, beror ju lite på hur sent det blir och hur mycket ni hinner få i ordning!

Förstår inte riktigt vad du är nervös över, förväntansfull och pirrig förstår jag däremot!

Kram

2011-01-01 @ 22:05:31
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus