Det blåser och himlen är stjärnklar!!!

Det har blåst hela dagen idag! hade hoppats att det skulle vara lika härligt väder som igår men det går ju tydligen inte med dessa väderväxlingar som är denna vinter!! var ut med hundarna för en stund sen och ett tunt lager nysnö befann sig på marken, himlen var stjärnklar och blåsten isade igenom hela kroppen!

Vi klev upp vid 10.00 tiden idag, åt frukost vid 11.00 och sen satte vi igång med att städa, skippade att torka golven, det ska vi göra i morgon efter frukost ocg tur var väl det för det spilldes både sås och dricka på golvet under middagen!
När vi städat så rensade vi lite i barnens leksaker, några dockor och lite av legot ska vi skänka och sen slängdes en del trasiga leksaker!

Trots att det blåste så trotsade i och gick ut, åkte till hockeyplanen för att åka lite skridskor även idag! jag tog vagnen med Hilma och Towe och promenerade fram på andra sidan idag också, ca 2 km är det och det är rätt lagom för en promenad!
Melvin tyckte inte att han kunde åka skridskor idag heller och tröttnade på en gång, det är nästan så att han förväntar sig att kunna åka lika bra som Jonna och Casper och när inte det går så vill han inte alls... han ville lägga sig i vagnen och sova i stället! Hilma vaknade strax innan vi kom fram, inte konstigt så ojämn som vägen är, det guppar och hoppar hur mycket som helst i vagnen, hoppas de hyvlar av vägen snart!
Meja var inte på humör för att åka idag, hon förs om fötterna och ville ta på skorna, hon frös fortfarande och valde att bara sitta i båset och kika på de andra... vi blev inte så långvariga tack vare blåsten och att alla blev kalla rätt snabbt!
Jag promenerade på hemvägen också, Melvin vaknade efter halva vägen och ville bara tala om att han inte skulle sova mera men han skulle fortsätta ligga i vagnen och det var ju tur eftersom det blåste så!

När vi kom hem hade Göran tänt upp i kaminen och klätt av Hilma, det var bara att klä av mig själv, Melvin och Towe och sen börja med maten!

Det blev pizza idag! Sen fick barnen lördagsgodis direkt och det blev som så att de satt kvar vid bordet och åt! Smidigt var det eftersom Hilma också fick godis och hon blir ju ganska kladdig! Hon fick ta ett bad efteråt och Melvin kom efter en stund och gjorde henne sällskap! Meja kom efter ännu en stund och ville också bada så det fick hon! Tog upp Hilma strax efteråt då jag insåg vad klockan var, 20.21 visade den, inte konstigt att hon var trött! hade gjort välling som hon åt under tiden jag torkade henne och tog på blöja och pyjamas! Hon somnade på stört när jag lagt henne i sin säng!
Meja och Melvin var uppe en timma till och fick lite flingor och mjölk till kvällsfika, för de ville absolut ha kvällsfika innan de skulle sova!! Även de två somnade snabbt!

Göran är inte hemma, han åkte vid 20.00 tiden, var ett gäng killar som ville ha en chaufför till Klövsjö! det var tänkt att han skulle komma hem på en gång men med tanke på vädret och att de senare vill ha skjuts hem så valde han att stanna kvar.

Jonna satt och höll i Towe under tiden jag gav Meja och Melvin kvällsfika, plötsligt säger hon att hon har så mycket spring i benen och kan inte sitta stilla längr, hon kommer in med Towe i köket och jag säger att hon kan lägga henne i sängen som vi har  vardagsrummet sen år jag och borstar tänderna på Meja och Melvin. Knappt 5 minuter senare hittar jag henne så här:



Det var fasligt va spring hon hade i benen :0)...

Jag plockade fram lite ostbollar, chips och choklad, Casper försökte väcka Jonna och se om hon ville äta lite mys men hon sov vidare. Jag hängde lite tvätt innan även jag försökte få liv i henne men hon ville tydligen sova så jag bar henne till sängen!

Jag satt med Casper en stund och sen satte jag mig här för att bara skriva lite och nu hittade jag honom så här:


Men det är ju inte konstigt eftersom klockan är 23.45!!

I morgon får vi besök av både Görans pappa och syster, har bakat en till marängbotten tills dess och Göran ska baka en kaka imorgon bitti!

Ska ringa Göran och se när han tror att han kommer hem, sen ska jag nog ta med mig Towe och krypa ner i sängen, det är ju en dag i morgon också som man ska orka med! Middagen blir vi bjudna på hos svärmor så den slipper vi i alla fal tänka på!

Men innan jag lägger mig ska jag följa Casper till sängen! Hör hur Hilma hostar där uppe och Casper har känt sig krasslig under kvällen, ger mig den på att det är den här blåsten idag som orsakat eventuell sjukdom... man kan ju hoppas att det vänder på en gång!

Puss puss

Kommentarer
Postat av: millan

Trötta små troll. Hmm spring i bena?? Undra om det var hela sanningen ;)) Go tjejen.



Här har det med blåst på bra och blåser ännu. Få hoppas på lite mindre blåst imorgon.



Ha det gott, så hoppas vi att ni inte blir sjuka nu, med tanke på att Casper kände sig krasslig.



Kram kram

2011-01-30 @ 00:19:05
Postat av: Kimsan

ja det var ett himla konstigt spring hon hade i benen ikväll!

Jag hoppas också att både Hilma och Casper mår bättre i morgon och att vi slipper bli förkylda!



Kram

2011-01-30 @ 00:26:44
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Milla

Så söta de är när de sover :). Ja tänk att man kan ha så mkt spring i benen ena stunden för att sen däcka i soffan nästa ;). De är för goa

kram

2011-01-31 @ 12:50:25
URL: http://familjenellison.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Ja det var verkligen roligt det där, hon hade nästan panik och visste inte vart hon skulle ta vägen, ser inte direkt ut som hon lagt sig till rätta heller utan bara tvärslocknat!

2011-01-31 @ 13:09:51
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus