Fint besök!!!

I morse var det till att kliva upp i tid då vi väntade fint besök! Både Görans pappa och syster med respektive skulle komma för att vara sociala och fika med oss några timmar!

Först frukost och sen bakade Göran en kaka, barnen kläddes på och jag fick även på mig själv lite kläder! Sen vid 11.00 anlände Hasse och Liza, bara en stund senare kommer också, Ewe, Niklas och hans son Isak. Jonna blev överlycklig för hon har saknat honom jätte mycket, hon har ju följt med Hasse flera gånger då han varit in till stan och hälsat på Ewe och då har hon lekt jätte bra med Isak!

Ewe hade lovat att köpa med grädde då jag missade det igår och Grindes öppnade ju inte förrän 12.00 idag. Så när de kom så kunde jag göra klart marängtårtan, krämen hade jag redan kokat och lagt på, bara grädde och bär kvar. Hasse hade köpt med sig fikabröd också så man kan säga att bordet blev ganska så överfullt med en massa gott!

Vi fikade, pratade och hade trevligt, barnen fikade och sen lekte de, spelade tv-spel, lekte lite till och kikade på film, de hade mysigt och roligt de också!
Hasse och Liza begav sig hemåt vid 13.00 tiden men Ewe och Niklas stannade tills strax efter 16.00.
Towe fick två jätte fina klänningar och till en av dem läckra tights! Göran fick trisslotter och han vann faktiskt 50 kr!!!
Tack allihopa för en jätte trevlig och mysig dag med fint besök!

Middag skulle vi äta hos Susanne så det var smidigt att bara plocka undan efter allt fika, plocka lite leksaker, klä på barnen och sen kila iväg!
Middagen var jättegod som vanligt och vi stannade tills 20.00 tiden då det var hög tid att knata hemåt igen för att natta trötta men nöjda och glada barn!

Nu sover alla barnen, jag och Göran har smaskat i oss resten av tårtan och vi är trötta! Speciellt Göran som inte kom hem förrän klockan var närmare 02.30 i natt! Men det får man ju räkna med när man är chaufför!
Vi ska väl kika lite mer på dumburken och sen krypa ner i sängen och sova!

Kram, pip och puss ;0)

Kommentarer
Postat av: Milla

Roligt med besök :). Har ni de flesta av era släktingar i närheten så ni kan ses ofta? Det är ju det enda som är så tråkigt med att bo utomlands, att vi får träffa familjen så sälllan. Men å andra sidan så när vi väl ses så blir det ofta flera dagar och väldigt mkt kvalitets tid tycker jag. En liten fråga... att Göran är chaufför åt folk, är det lite som ett extra jobb eller är han bara snäll och ställer upp?



Hoppas ni får en bra vecka

kram Milla

2011-01-31 @ 12:49:18
URL: http://familjenellison.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Ja de flesta bor ganska nära i alla fall inom en radie av 10 mil, pappa har nyss flyttat närmare oss, han bodde 50 mil från oss förut men nu knappt 10 så det är skönt!

Förstår att det är det som är nackdelen med att bo i ett annat land! Vad pratar ni för språk i vardagen? finns det många svenskar omkring er och är barnen flerspråkiga?

Göran är bara snäll och ställer upp lite när det är tillställningar och folk behöver ha skjuts när de ska ut och ha roligt ;0)

Kram

2011-01-31 @ 13:14:21
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Milla

Kim: Vi pratar svenska helt och hållet hemma, i skolan är det dock både svenska, franska och engelska. Den äldsta är helt flytande i engelska och de två näst äldsta skapligt flytande. Franska kommer mer och mer.

Här vi bor pratar man franska i andra delar av Belgien är det flamländska dvs holländska och även tyska.

Kram

2011-01-31 @ 14:32:45
URL: http://familjenellison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus