Flyttlasset!!!

Pappa, Milla och lillebror anlände ju ganska sent igår kväll, med Jacob gick det jätte bra, lite brydd på tre nya ansikten men blev inte alls rädd! Han satt i mitt knä och busade ganska länge, han fick öppna sin julklapp och den passade jätte bra!

Efter lite prat i soffan så förflyttade vi oss till köket och fikade, sen gick Milla och Jacob och lade sig och vi var inte så långt efter, 01.45 var vi nog i säng allihop!

Hade lite svårt att somna, hade känt av magen lite under kvällen och låg och funderade på om det ev skulle sätta igång!? Men när jag väl somnat så sov jag och sen vaknade jag av att klockan ringde 06.30, Göran ville kliva upp då, jag gick upp och kissade innan och sen la jag mig för att sova igen, men somnade inte riktigt.

Göran gick upp, askade ur kaminen, tände upp, gick ut med hundarna, hämtade ved, plockade ur diskmaskinen och sen fick jag ett sms där han frågade om jag också ville dricka lite te! och eftersom jag inte hade somnat om så klev jag upp och kände mig väldigt pigg!

Alla andra sov, bara vi vakna och det var så mysigt att bara sitta vi två i köket och prata en stund! 07.30 kom Casper hem, han hade ju sovit hos farmor och hon började jobba vid den tiden så så gick han hem. Han fick väcka både Robert och pappa efter en stund och sen vaknade hela huset en efter en, eller ja Meja och Jonna först, Jacob och Milla vaknade precis innan grabbarna skulle åka, Hilma och Melvin var sist upp.

Jacob fick sin morgonvälling men ville bara ha knappt halva flaskan, sen tog Hilma över! Strax efter 09.00 gjorde jag frukost, havregrynsgröt och både Meja och Melvin åt även om de inte åt upp allt...

Efter frukost blev det som vanligt påklädning och borstning av tänder och sen lite lek, Jacob blev trött ganska snart och fick lägga sig, men hann inte sova så jätte länge förrän Melvin skrek så han vaknade, men drygt 30 minuter blev det väl i alla fall!

Efter lite frukost var klockan lunchtid och Hilma blev trött, Jacob som fortfarande var trött gjorde henne sällskap ute i vagnen och de sover fortfarande! Fast kanske börja vakna snart!?
Ute blåser det ordentligt idag så vi håller oss inne... Casper är hos en kompis, Jonna var hos en kompis men hon kom hem efter mindre än 30 minuter för kompisen hade tydligen ändrat sig och ville inte leka...
Nu sitter de i soffan med Milla och kikar på Nanny Mc Phee, en succéfilm tydligen, Jonna gillar den speciellt mycket! De har nog sett den 5 ggr nu, ja inte idag men sen de fick den på julafton!

Pratat med Göran för någon timma sen och då var de i Bollnäs och skulle äta, föret var bra så de lär nog snart vara nere och sen hoppas jag att packningen går lätt och smidig så att de inte behöver bli kvar alltför många timmar, de ska ju trots allt till Sveg och lasta av allt också innan de kommer hem!

Har haft lite förvärkar eller känningar idag också, blir lite mer och mer för varje dag så det känns att det börjar närma sig, men man vet ju bara inte när det sätter igång på allvar... det kan ju dröja flera dagar...

Ja det var väl vad som har hänt hittills idag så får vi se hur det fortsätter!

Puss puss så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus