Slut på lovet och åter till vardagen...

Då var det måndag och vi har varit uppe sen strax innan 07.00, var vaken redan klockan 06.00 då Towe ville äta men sen låg vi och drog oss!

Casper är på skolan, i morgon ska även Jonna dit och det blir dagis för Meja.

Kändes jobbigt att kliva upp men ändå skönt att vara uppe riktigt i tid igen, det har blivit lite för mycket av sena kvällar och sovmorgnar nu, men det har ju faktiskt varit lov också så det hör väl till!

Melvin kom nyss med en hög kläder som han hämtat och ville ha på sig, det hade tydligen kommit kiss i pyjamasbyxorna men inget på golvet... ska snart gå och kika för säkerhets skull!

Soptunnan kom vi ihåg att ställa ut igår också tack och lov, glömde förra gången och den var full redan då så vi har några blöjpåsar på bron som väntar på att få plats! 90% av våra sopor är blöjor, eftersom man sopsorterar så blir det just inga vanliga vardagssopor, komposterar gör vi också. Tänk om vi inte hade alla dessa blöjor så skulle vi behöva tömma tunnan väldigt sällan!

En kompis till Tina har tydligen också blivit mamma nu, igår eller dagen innan skulle jag tippa och hon som inte var beräknad förrän 22 januari om jag inte minns fel! Grattis Sandra!!!

Pappa med familj har nu tillbringat första natten i lägenheten i Sveg! Måste kännas konstigt och spännande för dem, kanske lite svårt att ta in såhär i början då allt gått ganska fort den sista tiden, packande och flytt är vad allt handlat om de senaste veckorna, nu är det bara att packa upp och ställa allt på sin plats kvar, BARA ;0)...

Nu när ledigheten är över är det ju dags att ringa röris också och se när han tror sig ha tid att komma och besöka oss, spännande att börja elda i källaren och ha värme i hela huset! Stängde nyss av elen i källaren, har haft på den sen  torsdags, eftersom ingen av mig och Göran var hemma då jag åkte in till förlossningen så var det den enklaste lösningen och sen fick den vara på resten av veckan bara för lite lyx. Skönt att slippa tänka på kaminen hela dagarna!

Nä dricka lite vatten och se om det finns någon nytta att göra kanske, eller bara sätta sig i soffan en stund och mysa med älsklingen och lyssna på musik!

Puss & kram


Kommentarer
Postat av: Pappsen

Ja du det är väl en del att stå i, men det funkar i alla fall... natt två väntar och känner mig nöjd i alla fall så här långt... känns jäkligt bra att vara här, dock saknar vi er som vanligt... Jacob tror jag har abstinenser i alla fall och Milla lite med tror jag... Men nu är det BARA att packa upp som gäller... för det är ju just så himla BARA ;o))



Nu ska jag i alla fall strax studsa i bingen :o))



Kram

Papps

2011-01-11 @ 01:08:08
Postat av: Kimsan

Va skönt att det känns bra! Och ja det är ju BARA att packa upp kvar men om man jämför med att sortera, rensa och packa ner så är nog det 10 gånger bättre!? Och om ni saknar oss så vet ni ju vart vi bor ;0)!! Vi har tänkt att vi ska svänga ner till er också ganska så snart men tänkte att ni kanske behöver lite mer tid för att försöka få lite mer ordning och få landa i det hela!

Kram kram

2011-01-11 @ 15:09:23
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus