söndagen närmar sig sitt slut...

Nu är barnen nattade, det blev en tidig kväll för dem och det behövs för de var trötta hela bunten! Kanske tur att det inte blev någonting av med att gå ut och leka idag... men vi måste absolut bli bättre på att ta oss ut!

Nämnde i förra inlägget att barnen skulle duscha innan läggdags men det tar vi i morgon i stället och då tänkte jag även att Towe skulle få sig sitt första bad! Kanske tycker och tänker ni att det skulle hon redan ha fått och flera gånger om också men jag personligen tycker inte att de behöver badas så ofta när de är så små. De blir ju inte direkt smutsiga och hon är heller ingen kräkis så gott luktar hon jämt förutom när hon bajsat men det är ju lätt att åtgärda!

Det blev spaghetti och korv till middag, snabbt och gott! Casper åt hos Tony då han ringde en stund innan maten och frågade ifall Casper ville komma och leka.

Pratade med syster Tina på chatten också en stund innan maten, det blir inte så ofta men bättre ibland än aldrig, Helena pratade jag med en stund också!!
Det var meningen att Tina skulle komma upp nu i Januari men hon visste inte hur det blev med den saken, men kanske! Annars så är det planerat att de ska komma vecka 13 och dit längtar vi!

Jonna har verkligen försökt på alla sätt och vis att få sin vilja igenom idag, trotsat lite då och då men vi är hårda som sten och det kommer hon nog snart att inse! Fast hon har varit väldigt go också emellanåt! Igår var hon jätte glad över att hon fick hjälpa till med potatis och morötterna till middagen!!

Det har varit lite kaos här efter middagen, dels höll Jonna på och stred för olika saker sen skulle det städas och då var det Jonna som var duktig och M&M som inte lyssnade annat än med rumpan.... det tog ca 1 timma för dem att plocka ihop ett memory från golvet i tv-rummet!!! Sånt man kan bli gråhårig på!

Hittade några intressanta bloggar idag också, bland annat Mirka från familjen annorlunda och hon i sin tur hade länkat till flera andra mammor med många barn!!! Är så avundsjuk på att alla har så fina designer på sina bloggar och min är så tråkig!! Måste försöka mig på det där någon dag, eller kanske be någon som kan!!!

Nä i morgon är det vardag igen och jag kanske ska försöka ge mig på att städa lite, i alla fall ta ett varv med dammsugaren för det blev inte av idag...

Nu blir det solsidan och senare kanske lite kvällsfika!!

Jo vi fikade upp mammas rulltårta och maränger efter lunchen idag, bara jag och Göran som gillade den mäktiga rulltårtan med massor av smörkräm i! Men det var nästan för mycket!!! Marängerna var också goda!

Nu kommer jag inte på så mycket mer att skriva...

puss & kram




Kommentarer
Postat av: Milla

Hej Kim,

Tack för att vifick ta del av er helg. Själv har jag inte hunnit sätta mig ned med datorn på hela helgen, men tänkte göra att ett försök nu om bara Alva vill somna in ordentligt. Hon somnade fem min i bilen när vi åkt hem, sen vaknade hon till och verkar inte vilja somna om. Stora nackdelen med att vara så bilburen som vi är.

Hoppas ni får en bra vecka du och familjen

Kram Milla

2011-01-24 @ 12:48:08
URL: http://familjenellison.blogg.se/
Postat av: johanna

Jag skulle kunna knåpa ihop en design åt dig om du vill? /johanna

2011-01-26 @ 00:24:23
URL: http://godisstrossel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus