Sprängfyllda bomber!!!

Nu värker det verkligen i brösten och de är stenhårda och väger bly! Towe sover och åt senast vid 17.00 tiden så det lär ju vara dags snart igen! Hoppas i alla fall!

Barnen är nattade, lite tjafs med de tre äldsta för de kan inte sova och det är varmt och de är inte trötta osv... men drog en ramsa för dem nyss och det verkar som det är lugnt nu!

Göran är inte hemma än men snart antar jag, spelar ju egentligen ingen roll nu när det ändå blivit kväll, tänkte i alla fall att vi skulle fika när han kommer hem om det inte blir alltför sent!

Jonna och Casper segade på i morse, eller Jonna tjurade och försökte ljuga om att hon själv redan varit ut med hundarna och det resulterade i att de fick slänga i sig frukosten och springa till bussen!

Efter vi andra ätit klart frukosten, så dukade jag av och sen gjorde vi oss i ordning i badrummet, klädde på osv.. sen var det dags för Towe att äta så d fick det bli lite bompa innan vi klädde på oss ytterkläderna och knatade ner på dagis. Towe satte jag i bärsjalen innanför min fleecejacka, hon hade bara vanliga kläder och en mössa på sig, fleecejackan blev ju som en overall för henne och sen tog jag min stora jacka utanpå! Hilma och Melvin satt i syskonvagnen och Meja åkte frampå!

När jag lämnat av meja på dagis gick vi vidare till Grindes där jag handlade hela två liter mjölk! Eftersom det var tidigt och inte så många kunder (gissade jag) så körde jag in hela vagnen , ställde den vid kassan och hämtade mjölken, på så vis slapp jag välja på att lämna Hilma och Melvin ensamma ute i vagnen eller böka på med att ta lös dem och låta dem följa med in! Veronica jobbade och fick naturligtvis kika på Towe!!

Sen styrde vi våran kos mot Thunellvägen där vi hälsade på Susanne, Melvin ville till farmor och så blev det idag, hade ju ändå inget speciellt för oss.
Vi blev kvar många timmar längre än vad vi tänkt, först fika, sen lunch och sen ända tills strax innan 14.00 för då kunde jag hämta Meja från dagis på samma gång!
Mitt i all det där, strax före 13.00 ringde det från skolan och det hade blivit bråk och Casper var på väg hem, läraren åkte för att se om hon kunde hämta upp honom men han hoppade ut i dikeskanten och ville inte alls som det såg ut... jag lånade Susannes bil och  åkte för att möta honom, tog med en väldigt upprörd Casper tillbaka till skolan där vi pratade med läraren och allt blev bättre.. det hade blivit lite missförstånd och onödigt och kanske inte med flit förstörande på en snöhög... Casper stannade i alla fall kvar resten av skoldagen och det verkar som att det löste sig och kanske fungerar bättre i framtiden... han måste ju stanna kvar så att problemen får redas t och så får man försöka tygla sin ilska! Lilla Casper, jag känner igen mig så mycket i honom och han har det inte lätt...

Susanne gjorde sällskap med oss hem för hon skulle på möte med jobbet 14.00, hon skulle höra av sig sen när mötet var slut... och som jag skrev tidigare så åkte hon och handlade, hämtade Jonna och Tony som lekt hemma hos henne och sen kom hon hit och lagade/bjöd på middag! Gott, omtänksamt och mysigt! Tack igen!

Nu kommer Göran!

Ja det var väl allt för idag, ny dag i morgon!

Puss å kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus