Towes första kyrkis!!!

Kom upp innan 07.00 idag också, Göran var inte långt efter för telefonen ringde och det var Patrik som undrade ifall Göran hade lust att hjälpa honom att skruva med en av maskinerna i skogen! Så Göran letade fram underställ och sen for han strax efter 07.00...
Vi andra åt frukost, Casper och Jonna åkte till skolan, sen klädde vi på oss, kikade på bompa när Towe åt sen på med ytterkläder, lämna meja på dagis innan färden fortsatte mot kyrkan och årets första kyrkis! Första kyrkis för Towe också!

Först var det bara vi men så småningom började det ramla in lite fler och tillslut var vi 6 mammor och 9 barn och så Karin såklart!
Jag fick ett samtal från skolan, Jonna hade råkat ut för en olycka och behövde nya ytterkläder... jag fick låna Karins bil och de andra mammorna passade mina barn och jag kunde åka hem och hämta nya kläder, gå ut en snabbis med hundarna och sen leverera kläderna till skolan. Åkte hem med de blöta kläderna direkt och satte gång en maskin när jag ändå var i farten.
Till lunch blev det stuvade makaroner med trådig ost, köttbullar och broccoli! Jätte gott!!
När det var dags att bege sig hem så vart vi sist, men jag hade inte alls bråttom, jag skulle ju ändå hämta Meja på dagis vid 14.00 och det var ju onödigt att behöva gå hem först. Tog det lugnt, klädde på Hilma och la henne i vagnen, sen gjorde Melvin lite behov på toaletten innan det var hans tur att kläs på, han somnade innan jag ens hann lägga ut honom!! Towe åkte i bärsjalen, Karin höll mig sällskap hela iden och vi pratade om det ena och det andra! trevligt att få vara lite social, tänk om vi inte hade kyrkis!!!

När jag kom hem var Göran hemma och det var ju bra för då slapp Jonna och Casper stå ute och vänta på att jag skulle komma hem.

Jonna hade kompis fram till middagen, Meja var en sväng hos Ottilia så det var en ganska lugn eftermiddag här hos oss! jag satt ganska länge med Towe i soffan och myste, ammade lite och sen satt jag och halvsov en stund med henne tätt intill!

Har lyckats tvätta några maskiner också sen jag kom hem, rätt som det är är alla tvättkorgar fulla på en och samma gång och Caspers strumpor var slut så han blev jätte glad när han såg dem hänga på tork! Alla hans strumpor går sönder en efter en, känns som det är dags att köpa ett gäng nya åt honom!

Casper hade skidträning vid 18.00 och han fick åka med en kompis dit och hem! de hade haft jätte roligt!

Nattningen var lite tjorvig ikväll, eller så var den som vanligt bara det att man är lite trött själv, Casper duschade innan han kröp ner i sängen!

Nä nu ska jag slita mig härifrån och vara lite social med min karl som visst slumrat till i soffan, lite fika ska vi försöka fixa! Snart dags för Towe att äta också skulle jag tro... snart kan jag nog lägga bort amningsnappen också!! När såren väl börjat läka så går det fort!

Ska försöka komma i säng i tid också ikväll! La mig före 23.00 igår, Göran kom hem någon gång efter 00.00, jag gick ner och låste upp dörren och sen blev jag uppe med honom en stund, han skulle äta någonting och jag kände mig också lite hungrig!

Sov förresten ganska bra inatt tror jag, men behöver nog lära mig att komma i säng i tid så det blir några fler timmars sömn känner jag!

Puss puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus