Söndag och snart vardag igen!

Nu har pappa, Milla och Jacob åkt hem till Sveg! Det åkte ganska direkt efter middagen för att det inte skulle bli alltför sent och så för att hinna på Ica och handla lite innan de stänger.
Låter konstigt men så är det, de bor faktiskt i Sveg nu. De var ju där igår kväll, Göran och Casper följde med och jag var hemma med alla de andra barnen + Jacob för att de skulle få så mycket som möjligt gjort och så blev det att de kom iväg ganska sent också så annars hade det blivit mitt i nattningen. De hann packa upp nästan hela köket samt sätta upp sängarna och det är ju vad som är viktigast precis  början!

Igår innan de fort till Sveg så var vi till stan för att ta PKU prov på Towe, läkarundersökning gjordes också och allt så jätte bra ut, nästan så läkaren såg förvånad ut! Enda som var lite krångligt var att hennes blod tydligen var lite trögflytande och det var svårt att komma åt att få blod så de fick sticka en gång i varje hand, men Towe led inte av det.
Vi hade med oss Jonna och Hilma, ja och Towe så klart men de andra var här hemma med Moffa och Milla! Tack så mycket!

Natten som var rann mjölken till ordentligt och Towe har ätit massor, inte så skönt med stenhårda blyklumpar till bröst men det är ändå en härlig känsla att vet att allt fungerar som det ska! Bröstvårtorna är som vanligt en aning såriga men ganska lindrigt ändå, har varit med om värre! Köpte bröstvårtskräm när vi åkte hem från BB och den verkar hjälpa, åtminstone så hjälper den till så att inte vårtorna fastnar i inläggen!

Towes napp åkte fram nu ikväll också, hade tänkt vänta längre med den men åtminstone tills mjölken kommit igång ordentligt och det har den ju, anledningen till att jag tog fram den var att hon vill suga hela tiden och är inte hungrig alla gånger.  Hon tog den på en gång och blev helnöjd!

Vi har burit ner spjälsängen som Jacob lånade också, skönt att ha den i vardagsrummet så att det finns någon stans som man kan lägga ifrån sig Towe och känna sig säker på att hon får ligga ganska ifred i alla fall! De är ju inte alltid som det finns någon i närheten som har tid att hålla henne och sen är det ju dumt att vänja henne vid att sitta i famnen hela tiden också!

Bakat en kladdkaka har jag hunnit idag också, blev så sugen på någonting sött och då passade det ju bra, passade på att baka lite filmjölksbröd också när ugnen ändå var på och sen blev det ugnsfalu till middag! Pappa och Milla fick med sig 3 av 4 bitar bröd till Sveg, för jag har med i frysen!

Barnen fick frukt till kvällsfika och en varsin lite bit kladdkaka, sen borsta tänder och i säng, Casper börjar ju skolan igen i morgon och sen blir det skola för Jonna och dagis för meja på tisdag, då är vardagen igång igen!
Vi bar tillbaka Hilmas säng ikväll och Melvin fick sova i sin stora säng igen, lilla spjälsängen blir kvar i vårat rum för nu ska ju Towe överta den! Ska bara höja botten på den så är den klar att användas!

Hilma har lite svårt att somna även ikväll, hon och Jacob sov nästan 4 timmar ute i vagnen, tog in dem vid 16.00 tiden. Towe har sovit en ganska bra stund i sängen här i vardagsrummet nu, vaknade nyss och ligger och myser med pappa i soffan, men hon är börjar säkerligen bli hungrig och det spränger lite lätt i brösten så det är dags att inta soffan för matning!

Puss puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus