Bada och besök!

Har som blivit rutin att kliva upp vid 08.00 eller innan nu som det verkar... men det är ju inte helt fel!

Vi åt frukost, barnen klädde sig och gick ut. Hela förmiddagen för barnen gick åt till att vänta på att besöket skulle komma! Helena, Ebba och Lukas och runt 11.00 anlände de!

Jag klippte Helenas pappa som sen åkte hem och så fixade jag lite lunch i form av uppstekta mjölkmakaroner och köttbullar, barnen åt väl inte så jätte mycket... de gör ju sällan det när det är varmt...

Efter lunchen packade vi ihop oss och promenerade bort till badet, Meja var sur för att hon inte fick åka på vagnen som hon brukar men eftersom Lukas var med och de är lika gamla och båda inte kunde åka så fick Meja också gå... Surheten gick snabbt över och hon gick hela vägen utan större problem, däremot höll Lukas tydligen på att tappa benen för att det var så jobbigt ;0) men när vi kom fram så orkade han springa!

Vi badade en bra stund, jag badade också för det var hela +22 grader i vattnet men jag väntade tills Towe somnat först. Jag hade tänkt att även Hilma skulle sova men hon höll sig vaken och fick bada hon med!
Jag badade med både Hilma och Melvin men de fick turas om för det var lite jobbigt att ha en unge på varje höft...

Vi var väl klar i ca 1,5 timma och innan vi skulle gå hem så fick alla barnen köpa glass, vuxna också för den delen! Göran hade nyss kommit dit, han skjutsade Susanne och Tony för de ville köpa glass och då fick Casper och Göran också en varsin!

Vägen hem var lång och det var en hel del klagan, både från Meja och Lukas... men hem kom vi till slut i alla fall!

När vi kom hem dröjde det inte länge förrän Monica (Helenas mamma) kom och med sig hade hon min mamma! Hon kom ju hem från Italien i tisdags och där hade hon gått till en frisör och blivit snaggad... var väl inte tänkt att det skulle bli så kort men det kan ju vara svårt att kommunicera på ett språk som man inte kan... och Mammas Italienska vän tänkte väl inte på det utan gick en sväng under tiden...
Tänkte bara på vilken panik hon fick när jag klippte henne kort en gång för flera år sen... tur att det växer ut igen! fast det såg ju inte helt tokigt ut...

De var kvar en stund, jag klippte även Monica och sen var de tvungna att åka för att hinna hem och äta middag innan de skulle på bilbingo som började 18.45 på Galhammar.

Jag hängde ut tvätt när mamma och Monika kom och bara några timmar efteråt så var tvätten torr och jag kunde ta ner den!

Jag fixade en typ av tortellinisallad till middag och klockan var väl närmare 19.00 innan vi åt... sen fixade Göran klart det han höll på med på bilen innan vi packade oss iväg på badet en omgång till! Men denna gång så frågade jag Maria om hon kunde passa Hilma och Towe så att både jag och Göran kunde bada!

Nu på kvällen var det +24 grader!!! Det var så klart lite svalt att doppa sig men sen var det jätte skönt! Vi badade i en dryg halvtimma innan vi gick och duschade och bastade, Melvin han sprang mellan bassängen och bastun mest hela tiden han och han ville hoppa till mig i vattnet!
Det är lite tokigt för han bottnar inte i den lilla bassängen som meja gör och då kan han inte bada själv... men han hinner väl växa på sig tills nästa sommar!

När vi satte oss i bilen och skulle åka hem så ringde Nikita på min mobil, hon undrade ifall Jonna fick sova där så vi lämnade av henne på vägen hem.
Göran släppte av mig hos Maria så jag kunde hämta småflickorna och sen gick vi hem och åt kvällsfika.
barnen fick yoghurt och en halv banan, Hilma såg att Towe skulle få välling och då ville hon också ha, men det gör inget en dag som denna då hon ätit lite dåligt och det varit väldigt varmt.

Towe slukade vällingen även ikväll, M&M somnade på stört och Towe strax därefter, Hilma var vaken en liten stund längre där uppe i sin säng, Casper han är fortfarande uppe, vi har spelat lite yatsy och nu ska vi antingen fika eller gå och lägga oss... har inte fått något bra svar att älsklingen än...

Summan av det hela har varit en jätte bra dag och såna vill vi ha fler av!

Puss puss♥




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus