Banangröt!

Igår när Susanne var en kort sväng i Hogdal så bad jag henne köpa lite pulvergröt till Towe... brukar inte köpa sådan men tills hon fattat det där med att äta ordentligt så är det smidigt att bara göra lite åt gången!

I alla fall så bad jag henne köpa Nestle, gillar det märket bättre har jag fått för mig fast det är ju inget fel på Semper... inte egentligen...

I alla fall så kom hon hem med ett paket banangröt från 4 månader med märket Semper i alla fall men det finns väl någon mening med det också!

Detta är i alla fall en gröt som inte är baserad på havre utan ris och vete och det verkar som att Towe gillar den!
Hon fick lite till frukost och sen lite till "middag" och hon satt och gapade efter mer, spottade inte ut lika mycket som hon brukar så jag antar att det fanns en mening!

Sen kokade jag även lite puré på potatis och palsternacka igår som hon fått lite av idag också men den var inte lika populär men det gick i alla fall i, gjorde ganska mycket och har stoppat lite i frysen också.

Hon vägrader ju välling ett tag också men det var bara 3 dagar och nu äter hon det igen, ger henne på kvällarna annars är det tutta och smakportioner som gäller.

men det där med tutte vet jag inte hur länge det kommer att fungera... känns som det blivit lite nu bara det senaste dygnet... men det kan ju vara tillfälligt också!? Det lär väl visa sig...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus