En helg med Jacob!

Pappa och Jacob har varit här 2 dagar och det har varit jätte mysigt!

Jacob och Hilma somnade i samma rum och det gick hur bra som helst! Jacob vaknade senare på kvällen, jag gick upp till honom och han var så pass vaken att han inte riktigt bara ville lägga sig igen så jag tog med honom ner. Jag trodde att han skulle vilja gå till pappa men den här gången var det mig han valde! Jag brukar ju inte alltid duga annars...

Har fått pyssla om lillebror ordentligt och det har varit jätte mysigt och han har varit på strålande humör och inte alls mycket gnäll som det visa andra gånger har varit... och det var skoj att se en annan Jacob!


Jacob ville gärna vara där de andra barnen var men satt även ibland själv och lekte med bilar!



Lite rosig om kinderna som jag smorde många gånger, de är torra och att smörja är då ett måste!
Hilma hade också lite torra röda prickar runt munnen en period då hon var mindre och det enda som hjälpte var att tvätta med vatten och hålla rent och fritt från mat och liknande, jag undvek våtservetter och smorde ordentligt och till sist gav det sig!
Mamma Milla smörjer honom flitigt så någon gång tycker man att det borde gå över, men det kommer väl!



Älskade lilla lillebror ♥

Han har studsat runt på sin rumpa och varit glad mest hela tiden, myst och gosat då och då, lekt lite med sin favorit Casper och även med polaren Göran!

Hilma och Jacob leker också väldigt bra, Hilma skiner som en sol när hon ser honom och blev jätte glad då han kom!

I morse skyndade jag mig ner för att värma vällingen när jag hörde honom vakna 06.54 sen smög jag upp och hämtade honom, han fick komma till vår säng tillsammans med Towe som vaknade samtidigt!
Men han ville inte alls ha vällingen!... blev lite brydd men tänkte inte tvinga i honom den.
I stället både satt och låg han om vart annat och mös med oss i nästan 2 timmar, när Towe tuttat klar somnade hon om och jag lade henne i sin säng.

När vi kom ner bytte jag blöja men lät pyjamasen vara på, ifall han skulle söla under frukosten.
Han fick fil och musli, det var gott!

Efter frukosten var klockan närmare 10.00 och han var trött så då gick jag upp och lade honom för att sova, gick ner hämtade Towe och tog med henne upp för att tutta och lägga henne också då hon också var trött och strax sov två små troll!

Senare efter lite lek och lunch så fick han lägga sig i ute i vagnen tillsammans med Hilma som också skulle sova, de låg där och filosoferade tills de båda somnade, vi hade dem utanför köksfönstret så att vi kunde spionera lite på dem då och då!

Vid 16.00 tiden gav pappa Jacob lite middag innan de packade ihop sig och åkte hem till Sveg igen, men han glömde fisken som han fick igår;0).
Den har vi lagt i frysen tills han kommer nästa gång!

Puss puss♥








Kommentarer
Postat av: milla

Det märks att han trivs som fisken i vattnet :)) Och bilar är ju favorit leksaker just nu.



Jacob gillar er hela högen och det gör även jag. Nästa gång hoppas jag att jag mår bättre så jag kan följa med. Så blev jag ju lite sotis då grabbarna åkte till tjärn och fiskade ;))



Men ingen välling...Det var inte likt honom, men självklart ska man inte tvinga i honom...Inte varje natt han vill ha nattvälling heller och inte tvingar vi i honom då inte.



Ja dessa små rödrosiga torra kinder... Man smörjer och smörjer men hjälper bara för stunden. Ska prata med de på bvc om de finns någon bättre salva till kinderna.



Ha det gott och hälsa hela högen där hemma.



Kram

2011-07-17 @ 22:14:49
URL: http://johanssonochegeklint.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus