Fredagen...

Göran skulle jobba och klev upp strax innan 06.00... han gillar att ha god tid på sig om morgnarna, i alla fall om han ska jobba!

Natten hade väl varit si sådär... varmt och sovit dåligt, blev väckt av en Meja som bara gnällde och gnällde, fik ingen riktig kontakt och det tär på tålamodet! Om man har något alls mitt i natten då man är trött???

I alla fall så fick jag ett sms strax innan 08.00, det var Göran som behövde en ny t-shirt och undrade om jag kunde komma med en.
Towe låg och sov bredvid mig så jag lade henne i spjälsängen, tog med mig Hilma som var vaken och så gick vi ner... jag gick på toa och klädde på mig, letade fram en t-shirt ur en av tvättkorgarna med ren och vikt tvätt, tog Hilma på armen och så gick vi... Jonna satt i soffan och kikade på bompa...

Jag trodde han hade blivit lortig men han behövde en ny tröja för att han svettades så mycket på ryggen, det var varmt och kvavt ute och ännu kvvare och varmare inne...

Jag och Hilma knatade hem igen och så småningom gjorde jag frukost... fast då var klockan närmare 09.00 och Towe hade också vaknat.

Vi åt fil/mjölk och flingor/musli och Towe fick ju som jag tidigare skrev lite banangröt och ja hon verkade gilla det!

Efter frukosten borstade barnen tänderna och gick ut medan jag plockade undan lite i köket men det gick ganska fort så nästa anhalt blev att byta blöja och klä på Towe innan vi satte oss i soffan för lite amning och sen ut i vagnen och sova...

Jag hängde tvätt och sen tog jag det bara lugnt.. väntade på att tiden skulle gå och vid 11.00 fick barnen lite frukt... Susanne hade precis innan skjutsat hem Melvin och tagit med sig Meja på en liten tripp till Svenstavik... det var helt enkelt Mejas tur att ha en dag med farmor!
Egentligen är det hennes tur att sova hos farmor också men vi ska se hur det går med det här att hon vaknar på nätterna först... skulle ju vara skönt om det kunde gå över!

Stekte pannkakor till lunch, de var klara vid 12.00 men just när jag hade dukat klart så ringer pappa...

Casper ville åka hem idag och pappa skulle skjutsa honom om en stund... då berättade jag att Göran skulle jobba hela helgen och Casper var ledsen, allt var fel och det lät som en mycket trött kille i andra ändan av luren... det bestämdes att de skulle avvakta och att Casper skulle fundera...
Pappa ringde senare och berättade att han föreslagit att Casper skulle lägga sig och vila, men det ville han inte... fast 5 minuter senare hade han gått ocg lagt sig, han somnade och sov i dryga 1,5 timma! Sen var han på bättre humör, åt lite lunch och bestämde sig för att stanna kvar!


Hilma håller koll på pannkakorna!

Vi åt våra pannkakor, Jonna och Melvin gick ut och lekte, jag lade en trött Hilma i vagnen, gav Towe lite potatispuré och sen gick vi ut. jag lade ut ett täckte, ena halvan i skuggan och den andra i solen, tog ut lite leksaker och sen solade mamman och barnet (Towe) lekte! Vi fick snabbt sällskap av både Jonna och Melvin, Jonna tog med Towe och gungade henne en stund!

Tiden gick, jag hängde lite mer tvätt och det blev dags att börja med middagen... stuvade makaroner med ost, köttbullar och broccoli! Maten var klar och bordet dukat när Göran kom hem vid 16.00, Jonna, Melvin och Hilma gick för att möta honom!
Det märks att det är något speciellt och annorlunda för barnen att pappa jobbar!

Vi åt middag, jag plockade undan lite då en mycket trött pappa slumrade på kökssoffan... men rätt som det var började det blåsa och bli grått, jag gick ut för att kolla Hilma men jag fick ta in tvätten och be Göran hjälpa mig att plocka reda på grejerna ute...
Jonna var nu hos farmor och sparkade sparkcykel med Tony och Meja.

Meja kom för övrigt hem en stund innan middagen för att hämta sin spakcykel och då hade hon skrapat sin stortå och det blödde... jag gjorde rent och satte på plåster och sen sparkade de sig mot Thunellvägen igen...

Göran åkte på Grindes för att handla lite fil, mjölk och ägg, jag lade in all tvätt på sin plats... det var bara tre fulla tvättkorgar (!!!) tänk att man aldrig lär sig att ta reda på det eftersom...

När Göran kom tillbaka var klockan runt 18.00, han hade varit förbi hos Susanne och sagt åt meja och Jonna att åka hem och väl hemma så dukade Göran upp lite fredagsmys ät dem... godis och chips som var kvar sen förra helgen... ibland räcker det länge!

Strax innan 20.00 nattade vi alla barnen och sen vid 21.00 tiden satte vi oss i soffan men lite jordnötsringar, cola och choklad och kikade på film!

Melvin kom upp för en stund sen, han skulle dricka vatten och efter att ha kissat så ville han inte sova i varken sin eller mejas säng, han ville gå upp men eftersom jag sitter här så fick han lägga sig i soffan där han somnade ganska så direkt... Göran sover också och det borde ju jag göra men jag sitter här...
Förstår fullt att Göran är trött, kliver upp vid 06.00 flera morgnar i rad, jobbar i värmen och inget av detta är han van så det blir lite omställning!

Själv så känner jag mig tröttare än vanligt men det har väl naturligt med hormonerna att göra... dessutom så känns det som att jag blivit tjock (are) de senaste dagarna/veckan och det kändes ju inte bättre av att Göran tog en bild på mig när jag ligger och slumrar i soffan... magen sväller åt alla håll och ja, jag ser tjock ut helt enkelt...

Det var i alla fall dagens, Towe vaknade också till nyss, hon ville ha lite tutte och sover nu, Meja har också vaknat till en gång men somnade om... hoppas hon sover hela natten igenom, hoppas alla gör det! Skulle behövas känner jag!

Casper ringde också förut, när vi precis börjat kika på filmen... han berättade att han hittat två tjejkompisar och det var barnens farfar (Hasse), hans sambo (Liza), hennes systers barn, Ida och Fanny 8 & 10 år! han hade till och med fått låna både cykel och hjälm och så hade de varit  vid Tjärn och badat och håvat fisk!
han ska i alla fall som det ser ut, vara kvar tills på söndag!

Ja nu avslutar jag, ska duka av bordet,, borsta tänderna, lägga Melvin, väcka Göran och sen förhoppningsvis gå upp och lägga mig i ängen och sova hela natten!

I morgon jobbar Göran 07.00-20.30 och har 2 timmars rast mitt på dagen...

Puss puss♥






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus