God morgon...

Kom i säng vid 23.00 tiden igår! Det var bra tycker jag, Towe blev ju väckt när hennes äldre syskon skulle lägga sig och sen var hon vaken till 22.30... hon fick ligga kvar och gnöla i sin säng i en dryg timma men sen gav jag upp... hon var ju inte ens trött längre då...

I alla fall så har natten varit lugn, Göran hade svårt att somna så han sov nere framför tv:n... dock lade han sig i sängen med mig först och försökte sova...
Sen klev han upp en stund innan 06.00 då han skulle iväg och jobba 07.00! Han jobbar till 16.00 idag...

Jag klev upp vid 08.00, Melvin har varit vaken sen 06.00 och när jag kom ner så låg han och Jonna i soffan och kikade på Pippi Långstrump, resten sover! Towe vaknade och åt, sen pratade hon lite med katten och kröp omkring i sängen innan hon somnade om, typ strax innan jag hade tänkt kliva upp! jag pussade och gosade på henne för att se om hon vaknade men inte... lade över henne i spjälsängen och sen gick jag ner, Hilma sov också sött.

Casper har sovit hos farmor i natt, han skulle kanske följa med till Hogdal i eftermiddag och hämta Tony också men han lär väl komma hem en sväng emellan antar jag.

Vädret ser lite ostadigt ut, inget regn men inte blå himmel heller, lite sol som sticker fram här och var och ca +15 grader... ska nog i alla fall hänga ut lite tvätt!

Nu är det någon där uppe som är vaken!

Puss puss ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus