Hälsat på mamma bland annat...

I Morse vaknade Towe vid 07.00 snåret och fick sig lite tutte och sen höll hon låda tills 08.30 då vi klev upp!

Vi skakade liv i alla barnen och sen åt vi frukost. Efter frukosten var det påklädning och borstning av tänder och vi hade lite smått bråttom då vi hade tid för Melvin och Meja som skulle på 3års respektive 4 års kontroll kl 10.30...

När de små hade kläde på sig lastade Göran in Hilma, M&M i bilen medan jag tuttade Towe och kl 09.44 var vi på väg!

Framme i Svensta så parkerade vi bilen, jag lämnade av Hilma och Towe hos mamma och sen gick jag tillsammans med M&M till Hälsocentralen. Melvin som har blyben fick jag nästan släpa framåt...

Besöket gick bra, jag var in på Apoteket (Kronans droghandel) för att köpa mer munsårs kräm (zovirax) då den jag hade hemma precis tagit slut...

På vägen tillbaka så stod mamma på balkongen med Hilma och Towe, vi vinkade och sen gick vi in. Towe var jätte glad över att se sin mamma och ville gärna ha tutt på en gång!

Sen fixade jag lite lunch medan mamma tog en sval dusch, hon höll på att flyta bort... och efter lunchen lekte barnen en stund med mammas resväska innan vi gick ut en stund i lekparken...
Innan hon åkte till Italien så klistrade hon väskan full med "smileys" klistermärken så att hon lätt skulle känna igen den!
Dessa tyckte barnen var jätte skojjiga att sätta lite var stans!

Efter lite lek packade vi in oss i bilen, åkte på Dollar, handlade lite tandborstar och galgar + en varsin glass som vi mumsade i oss innan vi åkte igen.
Jag lämnade först av mamma hemma hos henne innan vi åkte tillbaka till Rätan.

Göran, Jonna, Casper och Morgan var vid piren tillsammans med Susanne, Patrik och Tony när vi kom hem så vi kikade förbi där en sväng, eller i alla fall jag för alla barnen sov så sött i bilen.

Stannade till på Grindes för att köpa lite mjölk, fil, frukt och grönt innan vi anlände här hemma.
Jag gick in och packade upp, Hilma satt vaken men nöjd i bilen och de andra sov så jag passade på att börja med maten. Idag blev det tortellinisallad!

Göran och de andra kom hem en stund senare och maten var då nästan klar.
Vi åt, tog det lugnt en stund och strax innan 19.00 åkte/gick vi på badet för att, ja bada en stund helt enkelt!
Susanne var redan där, hon hade duschat och bastat en stund och när hon var klar passade hon Towe och Hilma medan jag och Göran lekte med barnen i bassängerna! Tänk att det är så roligt att bada!

Jag hade tagit med mig schampo och duschcreme idag också, lika bra att passa på när man ändå är blöt! Under tiden brann det i pannan hemma så att vi ska ha varmvatten några dagar framöver!

När vi kom hem var det i vanlig ordning bara kvällsbestyren kvar, Hilma var först i säng, sen försökte jag natta Towe men fick ge upp och nattade Jonna, M&M i stället. Casper och Morgan gick och lade sig 22.30 och strax därefter somnade Towe.

Jag och Göran har fikat lite och ska snart gå och lägga oss också men först ska jag skriva några fler inlägg!

Puss puss♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus