Nu har vi snart ätit upp Morris...

Nej då det har vi ju såklart bokstavligen inte men pengarna som vi fik för honom har vi handlat mat för idag! Hade tänkt ha dem till någon form av semester men nu var maten viktigare och Göran får ju lite extra i slutet av sommaren i stället så semestern hinns nog med i alla fall!

För övrigt när det gäller Morris så pratade jag med hans nya matte för någon dag sen och det fungerar jätte bra och de tycker att han är underbar!
Känns bra att han har det bra och det känns lite lättare att t.ex. kunna ha dörren ut öppen utan att behöva tänka på om han ska smita ut! Men vi saknar ju honom så klart också.

I alla fall så cyklade Göran iväg tidigt i morse, han började 07.30 vilket kanske inte är så jätte tidigt men vi andra vaknade strax efter han gått ut genom dörren och 08.03 klev vi ur sängen, jag Melvin och Towe!
Det var en härlig syn när jag först kikade på termometern som visade +18 grader och sen den klarblåa himmel jag fick se när jag drog undan gardinen från fönstret!

Vi gick ner, väckte de andra, åt frukost, jag såg till att barnen fick på sig kläder och sen fick de snällt sätta sig i soffan en stund och kika på bompa medan jag tog mig en relativt snabb dusch!
Sen klädde jag på mig, torkade håret, matade Towe som var rätt trött... lade ner henne i vagnen och så gick vi ut.

Vi tog en promenad till dagis för att leka en stund, på vägen ner såg Jonna att Göran satt och fikade med arbetskamraterna så de fick gå in och kramas lite innan vi fortsatte ner mot dagis.
På dagis var vi varmt välkomna, barnen sprang åt olika håll och lekte på en gång, Towe hade somnat i vagnen som jag placerade i skuggan.


Hilma och Melvin gungade!


Mamman fotograferade...


Meja cyklade...


Och Jonna hon var lite var stans!

Vi var kvar tills strax innan 11.30 då de skulle äta lunch. Då knatade vi hem, hängde tvätt, tuttade Towe, packade badkläder och åt lite banan innan vi gick till svärmor som hade bjudit över oss på lunch.

Vi åt lunch, tog det lugnt en stund och sen knatade vi iväg till badet!
Jag gick med Hilma och Towe sovande i vagnen, de andra åkte bil med Patrik, ja förutom Meja som mycket hellre sitter längst fram på vagnen och åker!

Casper, Jonna och Meja badade, Hilma och Towe sov i skuggan och Melvin han var trött och myste mest omkring... men jag fick lov att hålla honom i händerna och doppa honom 2-3 gånger i bassängen lite då och då för att han inte skulle bli så varm. Han vill gärna bada men när han står på botten i den lilla bassängen så når vattnet till hakan på honom och det tycker han är lite läskigt!

Strax efter 15.00 var alla barnen åter påklädda och klara och vi började knata hemåt, Jonna fick åka bil för hon följde med Elin hem.

När vi kom hem tog jag ner handdukarna och vek dem innan jag hängde upp badkläderna på tork, sen plockade jag och fixade lite, tuttade Towe och gjorde klart tills vi skulle åka och handla, vi skulle åka så fort Göran kom hem.

Cornelia hade ringt 9 gånger medan vi var borta så jag ringde upp och hon ville gärna att Meja kom och lekte! Så vi bestämde att meja skulle komma och vara där medan vi var till stan, annars hade hon fått vara med farmor som de andra.

Göran åt lite av sin lunch som han inte hann äta och sen åkte vi, jag gick med vagnen till Susanne, Melvin satt i för han ville inte åka bil... vi lämnade Hilma och Melvin där, casper hade redan kilat dit och sen åkte vi för att lämna Meja innan vi fortsatte mot Östersund.

En kort sväng in på Jula för att handla åt Susanne och sen mot Maxi för att handla mat. Towe skötte sig bra hela tiden!
Välling fanns inte på Maxi, inte i storpack så vi köpte det på Willy´s när jag ändå skulle in och köpa kassler som de hade på extrapris!

Det tar längre tid än man tror att handla och strax innan 20.00 var vi klara för att åka hem, skulle bara svänga förbi "donken" för en glass först...
Men det blev lite mat också, mest för att vi ville ha de fina cocacola glasen men också för att vi var lite hungriga... jag åt bara två ägg och lite cottage cheese innan vi åkte hemifrån...
När vi åkte en bra bit och stannat på en parkeringsficka för att äta så upptäcker vi att vi inte fått med några glas.... så det blev till att äta upp och sen åka tillbaka och i stället för två glas så fick jag fyra! Något ska man ju ha för att de gjort fel ;0)

Vi var hemma igen någon gång vid 21.30 och då hade Susanne redan hämtat Meja och Jonna hade kommit från Elin, så vi åkte hem och lastade ur, lade frysvarorna i frysen och sen hämtade vi barnen.
Vi blev kvar en liten stund innan vi åkte hem, packade upp, nattade barn, Göran duschade, vi spelade yatsy och så tyckte Göran att jag skulle blogga... så nu har jag gjort det!

Göran själv snarkar på soffan, men det är ju inte konstigt då klockan är 01.46 och jag borde också sova för jag är rätt så trött jag också!
Frusen är jag också, sitter med fleecetröjan på inomhus... brände mig lite i solen på armar och ben idag så jag har väl lite solfrossa!?!

I morgon får vi besök av Helena, Ebba Lukas och Jonas! och Göran är ledig, gräset ska klippas och vi ska bada!

Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus