Snuvig Towe och besök...

Natten till igår (fredag) blev Towe snorig, hon vaknade redan vid 04.00 tiden på natten och sen sov hon med mig men vaknade titt som tätt av att näsan var täppt.
Detta är alltså Towes första riktiga förkylning sen hon var liten, liten bebis!

Det regnade när vi vaknade på morgonkvisten men var ändå va 18 grader varmt!
När vi vid 09.30 tiden satt och åt frukost hade det slutat regna och solen sken!

Robert och Angelica tittade förbi strax efter 10.00, Angelica ar bara in en snabbis för hon skulle vidare på begravning här i Rätans kyrka men skulle komma tillbaka senare.

Göran tog fram klippmaskinen och snaggade Casper och Tony medan jag färgade håret på Susanne, sen när färgen var i så klippte jag Göran, lika bra att passa på när grejerna ändå är framme, men han fick ingen hel snagg denna gång...

Barnen lekte mest ute hela förmiddagen och sen blev det tid för lunch men eftersom ingen var särskilt hungrig så fick det bli yoghurt och banan till barnen, själv tog jag lite keso och en halv banan.

Någon gång efter 13.00 kom Susanne och Patrik och hämtade M&M som skulle få följa med farmor till stan och shoppa eftersom det fyllt år!
Jonna kom en stund senare förbi och hämtade sin bilstol då on skulle följa Nikita och Ira till Svenstavik.

Så småningom åkte även Göran, Robert och Casper iväg, de skulle till Svensta och handla lite på Dollar, bland annat sköljmedel och tandborstar.

Vid det här lagt låg både Hilma och Towe i vagnen och sov så det blev helt tyst!!! Det är inte så himla ofta som man blir i princip helt själv hemma....

Angelica kom hit ca 45 minuter senare och vi höll till i köket. Jag gjorde rabarberpaj, potatissallad och bönsallad och hon höll mig sällskap! Eller tittade på som hon själv sa ;0)

Små tjejerna vaknade så småningom och en stund efter det kom pojkarna hem.

Vid 16.00 tiden startade Göran grillen så jag och Angelica tog småtjejerna i vagnen och gick ner till Grindes för att handla lite, på vägen tillbaka började det regna och när vi kom in på gården satt Robert på bron och Göran stog vid grillen med ett paraply!

Köttet blev klart, vi åt, vi slappade i vardagsrummet, vi åt paj, vi slappade lite till, M&M kom hem och visade upp sina inköp och strax därefter var det dags att natta barnen. Jag hade redan natta Towe men hon vaknade en stund senare med täppt näsa...

När M&m äntligen sov var klockan23.00 och det var dags för Angelica och Robert att dra sig hemåt, Jag, Towe, Göran och Casper myste ner oss i soffan med lite godis och kikade på film.

Pappsen ringde en sväng och talade om att de inte skulle komma idag (lördag) men eventuellt på söndag om det gick bra... men eftersom både pappa och Towe är snuviga så tänkte vi att vi skjuter på det hela till en annan gång...

Casper gick och lade vig vid 00.00 tiden, Towe hade somnat ca 30 minuter innan och jag hade burit upp henne, Göran och jag satt och halvslumrade vi också och vid 01.00 tiden gjorde jag kväll... men först fastnade jag framför en blogg som äntligen uppdaterats igen!

Försökte få liv i Göran och jag trodde att han var vaken så jag gick upp, men Göran kom aldrig... han sov på soffan... han minns inte alls att jag väckte honom ;0)

Inget bad blev det denna dag då barnen inte var hemma men det hinns ju fler dagar, vi har ju annars varit på badet varenda dag sen det öppnade!

So long...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus