Sovmorgon igen!?

ja i alla fall så låg vi i sängen länge! Klev upp för ca 15 minuter sedan, Göran som lyckades med att gå och lägga sig i sängen i natt sover fortfarande... fast han sa att han inte skulle göra det...

Meja och Morgan ligger också fortfransade kvar i sängen, de andra kikar på tv, Towe hon ålar omkring i hallen på nya upptäckter!

Solen skiner, himlen är blå och det är minst +16 grader än så länge så vädret ser lovande ut! Hängde ut lite tvätt strax efter 22.00 igår som nog snart börjar på att bli torr, har nyss satt igång en maskin till. Blir nog till att tvätta idag, Casper ville bädda rent i sängen och det kanske det finns någon mer som vill! Lika bra att passa på när det är bra väder och man ändå ska vara hemma.

Känner mig lite smått hungrig så jag ska väl snart trippa in i köket och duka fram någon frukost... fil blir det idag, jag tar gärna musli och något ägg till, de andra vill väl ha flingor kan jag tänka.

Nu smakar Towe på kaminen... blä och hoppas hon är försiktig så hon inte gör illa tandköttet... gjutjärn är ju lite hårt så... Jag ropade på henne men kaminen är tydligen god!?

Elda behövs väl också idag kan jag tänka, ifall vi vill ha något varmvatten...

Så ser dagen ut hittills och jag hoppas den blir fortsatt bra! Med glada barn och föräldrar!

Syster yster kom hem igår också, de har varit i Turkiet i 2 veckor! Även om vi bor långt ifrån varandra (Borlänge) så känns det jobbigare om hon är ännu längre bort! Hon ska jobba idag samt några dagar framöver så vi skulle höras på söndag!

Pappa & co. kommer förmodligen i helgen också, fast pappsen hade tydligen migrän idag så om den inte går över så lär de väl bli hemma... men ända botemedlet är ju att vila, vila och åter vila!

Nu har Towe övergett kaminen, Hilma sitter här i mitt knä och är lite i vägen så jag ska väl avsluta och fixa lite frukost till hungriga magar så att inte humören brakar åt pipan...

Tjolahopp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus