Torsdag gör jag ingenting...

Torsdag:

Blev inte som jag tänkt mit trots att det kände så bra...
Min plan/tanke var att Göran som sagt att han skulle klippa gräset skulle göra det före lunch så att vi kunde ta en tur till badet direkt efter lunch då vädret var fint!

Men gräset blev klippt efter lunch och barnen (Casper) tjatade ihjäl oss om och när vi skulle bada... han trodde själv att han frågat max 50 ggr!!!
I alla fall blev det ingen badning alls, men jag fick två maskiner tvätt ren och torr i alla fall...

Barnen lekte för övrigt mest hela dagen i Saaben och Towe gungade för första gången och vi åt Pölsa och pärer till middag.


Fredag:

Natten till denna dag kändes inte så lyckad då Meja vaknade massor av gånger och gnällde + att Towe också vaknade och bajsade men somnade så småningom igen... men några timmar fick jag väl sova i alla fall...

Dagen däremot blev nog ganska bra vill jag minnas... jag och Göran var på Grindes och handlade lite sen åt vi sen lunch som bestod av enchiladas med tacofyllning och en sallad till det... då blev det ingen middag utan vi fikade en limpa och några koppar varm choklad till middag/kvällsfika i stället!

Till kvällen efter att Hilma och Towe var nattade så rotade vi fram lite godis och chips som fanns i skåpet sen förra helgen, Tony kom hit och vi kikade på film och hade mys... Dock åt barnen knappt något godis så 2/3 är fortfarande kvar...


Lördag (idag):

Natten till idag var ännu värre... Jag gick och lade mig ganska tidigt, strax efter 23.00!
När jag precis hade somnat vaknade Meja och pep om ingenting... sen vaknade Hilma och hade bajsat, sen ville hon absolut inte sova i sin säng så för att slippa att hon skulle väcka Towe med sitt skrik (som oftast bara varar ca 2 minuter) så fick hon komma till vår säng där hon inte alls hade planer på att sova utan kröp omkring och gosade med katten...
Plötsligt vaknade Meja igen och jag gick ner... Hilma skrek för att hon inte fick följa och Towe vaknade... karusellen var igång!
Meja drömde och gnällde om en pall, Towe somnade inte om i sin säng så Hilma åkte in i sin säng som resulterade i ett kort skrik innan hon lade sig till rätta och somnade...
Towe tuttade och tuttade och somnade tillslut och sen när jag somnat eller var på väg att somna så ropade Melvin, eller han skrek och jag gick ner... han satt på toaletten och bajsade!
Melvin frågade varför jag inte kom och jag sa att jag inte hört för att jag sov, jag torkade och han smög upp och lade sig i vår säng och där somnade vi rätt snabbt... klockan var nu någon gång efter 04.00...
Melvin vaknade igen före 06.00 och tyckte att det var "God morgon" nu och solen sken ute och han ville att vi skulle kliva upp!

Till slut gick ha ner och väckte Jonna och sen var alla utom Casper vakna där nere, Tony var ju också där så de lekte rätt bra tills klockan var strax efter 08.00... Då var även Hilma vaken och Jonna och Tony fick komma upp och hämta Hilma och Towe så vi kunde ligga och dra oss en liten stund...

Vad har vi då gjort idag?
Jo jag tog en dusch innan frukost som vi sedan åt... den bestod av långfil med strösocker samt hårdbröd och juice till det!

Jonna plockade både ur och i diskmaskinen idag!
Casper städade sitt rum!
Detta gjorde de på helt eget initiativ efter en diskussion i morse om att man ska hjälpas åt!

När det närmade sig lunchtid så fick jag för mig att baka bullar! Så det blev ingen lunch...

Mitt i bullbaket kom Gittan (min moster Birgitta) och hälsade på en sväng efter att de varit här i Rätan en vecka... barnen fick lite glass, choklad och ostkrokar sen innan de åkte och de delade jätte bra, inget bråk även om inte alla fick smaka av allt!

Sen när bullarna var klara så började jag med middagen! Potatis, smulfisk och äggsås! och OJ va gott det var!

Några omgångar UNO med Jonna har jag hunnit med också och sen har vi diskuterat en eventuell ommöblering igen... typ att Jonna också ska få eget rum men hur? är just nu frågan... ska Casper också byta rum så Jonna får hans? Det löser sig!

Towe och Hilma fick sig ett bad! Ett efterlängtat och välbehövligt för Towe kändes det som och inte för att hon var så smutsig utan bara för att det var ett tag sen!

Till kvällsfika blev det bullar och mjölk!
Hilma som inte sovit fick välling och lägga sig innan... hon var jätte trött!

Nu sover alla barnen, Towe var lite knepig ikväll, hon ville inte ha sin välling.. först var den för kall, sen på gränsen till för varm och sen lagom men hon ville ändå bara ha 4 omgångar tutte!

Jag ska nog snart poppa lite popcorn och sen ska vi förmodligen kika på Irene Huss senaste film! vad den nu heter!?

Har lite bilder som jag ska bjuda på men det gör jag i morgon!

Puss puss♥





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus