uppehåll men ändå kallt...

Det slutade regna någon gång efter lunchtid och jag tog in handdukarna och tvättade dem!

Casper och Morgan passade på att gå ut och cykla en sväng medan det var uppehåll! Tyvärr slutade det i en vurpa och några rejäla skrubbsår för Morgan...
Han kände för att åka hem, fast det var inte brådskande utan vi skulle ta det efter middagen.
Han tvättade rent såret och vi plåstrade om och sen tog killarna det lugnt.

Det blev Pizza till middag, en ganska tidig middag då vi åt en sen frukost och ingen lunch. Vi alla tog en sovmorgon idag, vid 09.30 klev jag och Towe upp, resten kom upp en efter en strax efteråt.
Jonna var hos Elin och lekte och hon åt även middag där...

När klockan var närmare 18.00 så hade vi tänkt ta en sväng till Fotingen för att lämna igen Morgan men då kände han att han kunde stanna en natt till i alla fall! Bra det, Casper blev glad och Erika(Morgans mamma) som ligger hemma med feber sa att vi fick låna honom så länge vi orkade och ville!

Eftersom det inte blev någon tripp till Fotingen så blev det badet i ställt! Ja trots ca +10 grader ute så går det ju att bada i uppvärmda bassängerna och det var rätt skönt, så länge som man höll sig i vattnet! det blåste rätt bra också så det blev inte så vidare länga, bara ca 1 timma sammanlagt tror jag!

Towe och Hilma fick vara med Maria under tiden! Tack igen!
När jag hämtade småtjejerna så var båda trötta, bara att knalla hem och fixa välling och stoppa dem i säng! Före 20.30 sov båda två!

Resten av barnaskaran, förutom Melvin som sover hos farmor i natt, fick varm choklad och hårdbröd smörgåsar till kvällsfika.
Jonna och Meja fick lägga sig direkt efter fikat då klockan var 22.30, de spelade Buzz Quiz innan fikat!
Morgan och Casper var uppe till strax efter 23.00

Jag och Göran har också fikat lite, jag tog frukt och yoghurt med kokos och linfrön och Göran tog sig lite tortellinisallad som var kvar.

Jag har känt mig trött och illamående mest hela dagen så det är nog hög tid att besöka sängen nu så att jag förhoppningsvis känner mig piggare i morgon!

Puss puss ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus