avslut på helgen...

Både pappa och Göran somnade som stockar i soffan innan jag 23.15 gick och lade mig! Jag satt uppe och bloggade samt väntade på att kika till pannan en gång till, försökte väcka Göran för att ta med mig honom upp men det gick inte så jag bredde på honom en filt i stället! inte konstigt att de var helt slut när de varit vakna i 1,5 dygn!

Det blev en varm och svettig natt, när jag klev upp för att hämta Towe när hon ville äta så var jag blöt överallt! Vissa nätter svettas jag mer än andra och det spelar ingen roll om det är varmt eller kallt i rummet...

Jag var den som sov längst i morse, både Melvin och Hilma klev upp vid 07.00 tiden, Casper hämtade ner Hilma, Melvin gick själv! Barnen var lugna nere och det var bara jag och Towe i sängen så vi passade på att mysa lite extra!

Göran kom upp strax efter 09.00 och kikade till oss, men eftersom klockan hade ställts fram under natten så var klockan strax efter 10.00!
Vi gjorde ingen brådska ner utan låg och pratade lite, hörde att både Milla och pappa var vakna där nere så det fanns ju någon som höll koll på barnen! Ibland får man passa på!

Så småningom kom vi ner, bytte blöja på Towe och fixade så lite frukost, Göran hoppade frukosten och bar in ved samt eldade i källaren i stället... vi hade inte lyckats fylla tankarna fullt ännu, en massa olika saker som ska ställas in och eftersom allt inte fungerar som det ska så blir det ännu svårare... Men efter några timmars eldande så var båda tankarna uppe i 80 grader och alla termometrar visade lika så gott som! Så vi får se hur länge vi kan vänta i morgon med att elda!

Frukost... jo vi andra åt i lugn och ro, barnen var hungriga och åt både fil, smörgås och ägg, Hilma fick ingen gröt idag, hon ville ha fil som de andra, kokade i alla fall lite gröt till Jaob som för övrigt fick smaka mina goda te-kakor också!
När vi fikat klart var klockan redan 12.30!!!

Jag dukade undan och plockade lite i köket innan jag tog mig friheten att smita in på badrummet för en efterlängtad dusch! Passa på när vi ändå eldade!

Efter duschen så fick Hilma i sig en banan innan det var hög tid för att sova! Både hon och Jacob tog en långsovare på nästan 3 timmar vardera!

Jonna, Meja och Melvin har lekt på rummet hela dagen, Elin kom förbi några timmar och lekte också! Casper gjorde lite av varje men satt en hel del vi datorn, han brukar få passa på att göra det på helgerna om han vill och det inte är något vidare väder utomhus...
Det har ju blåst hela helgen så vi har hållit oss inne, så tråkigt, vi vill ha riktigt fint vår väder nu!

Dagen gick ganska fort och det blev dags för middag! Köttfärsröra med bönor blev det idag, typ som chili con carne men ändå inte...
När jag skulle duka så insåg jag att det skulle bli väldigt trångt vid matbordet så Jonna, Meja och Melvin fick sitta inne på sitt rum och äta vid det lilla bordet! Casper satt inne med oss...
Alla barnen åt jätte bra och tog två gånger! Det var bara Hilma som inte alls gillade maten, hon har lite svårt för både ris och bönor så hon fick lite fil i stället, bara för att stilla hungern lite efter tappra försök med maten... hon fick ju välling senare innan det var dags att sova...

Jag behövde inte tillbringa så mycket tid i köket efter middagen, Göran lovade att ta reda på disken senare så jag behövde bara ställa allt på bänken!!!

Resten av eftermiddagen tog vi det bara lugnt, Milla packade ihop deras grejer, jag hjälpte henne att komma ihåg en del grejer, pappa och Göran gick så småningom ut ocg packade ur alla grejer ur Mercan och vid 20.00 åkte de hem till Sveg och lämnade oss för denna gången. De kommer förmodligen hit en sväng nästa helg också!

Göran och Casper stannade ute en stund till medan jag nattade barnen, de startade chevan och tog den på en tur till Susanne, hon hade lite smått och gott till Göran efter resan till Finland som de gjort i helgen. jag nattade som sagt barnen och sen satte jag mig med Towe framför tv:n och inväntade Big brother... Göran och casper kom hem igen vid 21.45, Casper fick sitta uppe med oss en stund till men strax efter 22.00 var det hög tid för sängen, det är ju skola i morgon!

Jag och Göran kikade klart på Bb. och sen satte vi oss med räkningarna! Denna månad kändes faktiskt rätt så bra! "Elis" ringde förut idag också och talade om att han satt och skulle fixa fakturan, han ville bara kolla att adressen stämde... jag var ju tvungen att fråga om summan också och den var helt ok!!! han har ju tillbringat ett antal timmar i vår kalla källare, jag är helnöjd och vet absolut vem jag ska anlita om det blir aktuellt igen!

Jaja, då var det väl inte så mycket mer att berätta om denna dag... i det stora hela så var det allt! Ska ringa fotografen i morgon och se ifall han har tid i veckan, vi måste ju få ta BB-kortet snart innan Towe hinner bli alltför stor, det har ju dessutom blivit som en tradition att ta "familjekort" då barnen fötts så det skulle ju kännas fel att inte göra det denna gång!
Sen får vi hoppas att röris kommer någon dag i början på veckan också så vi får till allt så det fungerar som det ska!

Känner mig positiv och glad, nu är jag redo för sängen, känner att jag verkligen behöver sova, i morgon är det en ny vecka med nya äventyr!

Puss å natti natt!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus