Dagen fortsatte...

Det blev tid för lunch och jag lagade omelett och bacon till mig och Göran, Hilma och Melvin fick makaroner och bacon...

Efter lunchen gick klädde jag Hilma och lade ut henne i vagnen för att sova, men hon var inte riktigt med på samma noter... Hon fick sova i enkelvagnen eftersom jag ändå hade den framme och det är ju ovant för henne... När jag lagt henne så brukar jag kunna lämna henne och hon ligger lugnt och stilla tills hon somnar men idag å tjurade hon på med att sätta sig upp hela tiden och det slutade med att jag fick gå ut och vagga vagnen tills hon somnade...

Melvin hade ingen lust att sova, han ville kika på film och det fick han, det blir ju som en vila för han även om han är vaken, jag tuttade Towe och sen gick jag upp och dammsög övervåningen!!! Det behövdes verkligen för det blir verkligen en massa damm där uppe och jag tror att det påverkas lite av luftvärmepumpen också... I alla fall så när jag kom ner igen så sov både Towe och Melvin!

Jag hängde lite tvätt och sen passade jag på att kika på "En unge i minuten", kikade via programbiblioteket, jätte bra för då kan man kika på programmen när man har tid!
Programmet häll på till strax efter 14.00 så Göran var snäll och hämtade Meja på dagis så att jag fick se klart!! Tack älskling!

Meja var trött när hon kom hem, hon och Melvin kikade lite på bompa och sen gick de och lekte, ännu mer lek blev det då Jonna och Casper kom hem! Men bara en stund för sen hade Göran lovat att de skulle få se en ny film som de väntat på; "Gullivers resor" den nya versionen!

Jag och Melvin förberedde middagen i köket, skar potatis, morötter, palsternacka och rödbetor som vi skulle tillaga i ugnen och  sedan äta det tillsammans med hamburgare!

Strax innan 16.00 när jag vattnade blommorna så började barnvakten pipa, det var slut på batteri på baby enheten och eftersom Hilma fortfarande sov så tog jag med mig panten och gick till Grindes! Härligt med en promenad på eftermiddagen också!

Jag handlade lite chokladpudding, grädde och hallon, hade tänkt köpa så jag kunde göra tårta först men kände för att göra något annorlunda!

När vi kom hem så var Hilma vaken, hon vaknade under tiden jag handlade och en snäll tjej kom in och talade om att hon var vaken så det var bara att gå ut och hämta henne, men hon var inte ledsen, snarare tvärt om!
Jag satte direkt in rotsakerna i ugnen som redan var på, tack Casper för att du fixade det åt mamma! <3 sen vispade jag ihop chokladpuddingen som barnen skulle få tillsammans med grädden och hallon till kvällsfika, i stället för tårta, blev ju inget igår då tiden inte räckte till...



Sen flöt resten av eftermiddagen på, barnen lekte snällt, Göran stekte hamburgare, vi åt, barnen lekte vidare, kikade lite på bompa, men bara sista 15 minuterna innan de vid 19.00 tiden fick fika och sen var det dags för nattning!

Jo jag tog ju med mig Hilma för att duscha efter middagen men varmvattnen kom aldrig och det var så att varmvattenberedaren hade slagit ifrån så det blev ingen dusch... Göran var snäll och gick ner i källaren och satte igång den igen... det finns ju någon spärr som går in och stänger av om den blir typ "överarbetad" eller liknande och det har hänt flera ånger att den gör så, speciellt om vi använt mycket varm vatten men minns inte att vi överkonsumerat de senaste dagarna...

Min mobil ringde precis innan vi skulle börja natta barnen och det var elis! han undrade om han fick komma och hälsa på för grejerna hade kommit och självklart var han välkommen!
Vi hann precis få barnen i säng innan han kom och Göran åkte i samma veva iväg på bandyn.

Jag slängde ihop en kladdkaka, det räckte inte med chokladpuddingen till oss så vi får kladdkaka med grädde och hallon när Göran kommer hem lite senare!!! Längtar!!!

Towe sover snart och elis är fortfarande kvar nere i källaren och fixar! I morgon ska jag ringa röris och tala om att det är klart, om det blir klart men det hoppas jag! Sen blir det till att bära in ordentligt med ved, är ju bra att ha ett rejält lager inne så man slipper springa med veden varenda dag!

Har kikat på "arga snickaren" nu ikväll, lite senare blir det Bb... man blir ju liksom fast om man har börjat titta!

Har även hunnit med några plankor under dagens gång! Ska blir skönt med en stark rygg!!! Det behövs kan jag lova, det blir ju en hel del lyft under en dag... en av de jobbiga lyften för ryggen är när jag böjer mig ner och lyfter upp Melvin på toaletten, han når ju inte upp att sätta sig själv än... men det går bra om jag bara tänker på att lyfta med benen!

Vill bjuda på en härlig bild på Hilma när hon åt lunch:

Man kan säga att hon dragit fingrarna gnom håret!!!


Melvin ville att jag skulle fota honom också! Ser ni blåtiran som han fick i måndags då han hoppade in i Jonnas knä...


Och så sist men inte minst en dagens Towe!


Nu ska jag mysa med Towe som inte riktigt har kommit till ro ännu, fast först ska jag kika ner i källaren och se hur det går!

Puss puss



Kommentarer
Postat av: Pappsen

Sötnosarna, Hilma hon bryr sig inte så mycket om sin frisyr ännu va?



Mellis ser ut som han varit i slagsmål han!



Tove växer så det knakar hon, vad matar du henne med, anabola och substral eller? Nä skämt å sido, i den där åldern växer doom ju en stump om dagen och när man inte ser henne varje dag så ser man verkligen förändringen :)



Kram på er alla å hela högen :)

2011-03-16 @ 23:39:49
URL: http://patetiskabloggen.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Nej Hilma hon är en riktig liten kladdmaja!!! Hon bryr sig inte för småsaker ;0)!



Melvin fick en rejäl blåtira och Jonna har nog lite ångest över den fastän det inte var meningen...



Towe får bara extra prima bröstmjölk och det verkar då inte vara något fel alls på den! Hon väger nästan 5,5 kg nu!!!



Kram tillbaka från den stora högen till den lite mindre högen!

2011-03-17 @ 07:48:24
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus