Dagen som varit med gårdagens bilder...

Städade som sagt toaletten på förmiddagen, ingenting jag hade planerat att göra utan andan bara föll på och så blev det!

Casper blev i sista sekund bjuden på kalas hos Marcus idag, det började 12.00 och Marcus ringde 9.30!! Casper åkte med farmor och Tony till kalaset.

Jonna blev uppringd av Elin och 12.30 klädde hon på sig i raketfart och knallade över täckten för att leka, skönt när de har kompisar som bor nära!

Vad har vi andra gjort idag då? Jo jag har vikt lite tvätt, hängt lite ny tvätt, lagat middag, bytt blöjor, gått ut med hunden, hämtat hem Jonna innan middagen, myst med barnen framför en film i soffan... ja lite av varje men upplever att dagen näst intill stod stilla fram tills 15.30 så resten av dagen gick i ett ända fram till 20.00 och jag kände mig helt slut!

Melvin har varit gnällig och Hilma som alltid är nöjd och glad har också varit extremt gnällig... men det spricker upp tänder på henne var och varannan dag nu + att hon nyss varit sjuk så det kanske inte är så konstigt!? Hon tog sig i alla fall en långsovare på förmiddagen och då passade Meja och Melvin på att leka i dockskåpet en stund!

Meja är inne i en riktig test period nu, allt ska sägas emot och prövas, det ska stretas och skrikas... jaja, det lär väl gå över så småningom!?

Efter middagen röjde jag lite i köket, Göran kollade brödrecept, han fick lust att baka så det ska vi ägna morgondagen åt, behöver bara inhandla lite olika mjölsorter först!
Lite bakades det idag också, jag bakade en kladdkaka och Göran snodde ihop två sockerkakor men vi har bara provsmakat kladdkakan, de andra får vänta tills i morgon!

Alla tvättkorgarna är fyllda med vikt tvätt också efter gårdagens tvätt race, Göran har lovat att lägga in kläderna på sin plats i morgon och det måste göras för annars är det risk allt allt far i golvet och blir ogjort igen...

Gick förresten i säng otroligt tidigt igår, redan 21.30!!! jag tog med mig Towe upp, tuttade henne innan jag bäddade ner henne i sin säng och sen lade jag mig själv i våran nybäddade säng och somnade rätt snabbt! Men tyvärr så vaknade jag igen redan 22.00 precis när jag somnat av att Melvin står precis bredvid mig och viskar att han har bajsat!!! Typiskt när jag lägger mig i tid för en gångs skull!

Nu lite bilder från gårdagen:


Hilma går ofta runt med en docka i famnen!!


Meja spexar för det mesta så fort kameran är framme!


Melvin är mest intresserad av att man ska knäppa kort fortast möjligt så han kan se resultatet på baksidan ;0)


Hilma vände sig snabbt från kameran...


Ibland är hon väldigt nära! Kolla ögonbrynen förresten!!!


Towe hon har en massa fina smilgropar!


Meja busar met Towe och leker med mammas mobil, roligt att trycka på siffrorna!


Towe ser sig omkring!

Det var vad jag hade att bjuda på idag, i morgon kommer det troligtvis mer!?

Puss puss

Kommentarer
Postat av: absolutvardag

Era barn är ju bara för fina!

2011-03-07 @ 18:21:30
URL: http://absolutvardag.com
Postat av: Kimsan

Tack! Det tycker såklart vi också ;0)

2011-03-07 @ 19:12:13
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus