En sväng ute!!!

Både Hilma och Melvin vaknade strax efter 15.00 , de hade legat ute i vagnen och sovit! Kände att vi borde gå ut en sväng även om klockan började närma sig 15.30 men med tanke på att maten bara är att värma idag så klädde vi på oss och gick ut! Towe bäddade jag ner i vagnen och där ligger hon fortfarande och sussar så sött!

I alla fall så har vi nu kommit in igen, en dryg timma ute blev det och det kan ju räcka, bättre lite än inget alls!
Melvin är hos farmor, Casper drog honom dit på "bobben", Göran och Casper är fortfarande ute, de ska försöka få igång Caspers fyrhjuling!

Både jag och Hilma är hungriga men vi vill vänta på de andra så efter att vi tänt upp i kaminen och bytt blöja så smaskade vi i oss den lilla biten kladdkaka som blev kvar sen gårdagen! Fy, men ibland så får man...

Middagen är som sagt redan klar tills idag, vi fick nämligen tjuva med oss det som blev kvar av lunchen på kyrkis igår!!! Flygande Jacob och ris!!!

Mamma ringde förut idag och talade om att natten gått jätte bra och att Jonna och meja får stanna en natt till, så i morgon ska vi hämta hem dem igen...

Elis ringde också strax innan vi gick in, grejerna hade tyvärr inte kommit idag utan kommer troligen på måndag så han lovade att så fort han har alla grejer så kommer han och fixar!!! Det lär ju bli en extra kostnad som vi inte räknat med men det måste ju göras så det är ju inget att välja på... verkar som att det kommer att bli bra i alla fall!

Nu hör jag att ena fyrhjulingen är igång i alla fall, tror det är Jonnas... hoppas bara att de får igång Caspers också!

Nu ringde telefonen och det var svärmor som ville att jag skulle skicka hem Tony....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus