Familjen Meyer i ett nötskal!!!

Ja då var vi igång igen, tog och möblerade om lite idag, tv-rummet och barnens rum fick byta plats... vi trodde att vi var klara med att byta plats på rummen nu men vi skyller på den nya soffan! Och jo, det blev mycket bättre nu, i alla fall vad jag känner hittills!

Flytten av rummen tog så gott som hela dagen, mest på grund av bråkiga barn som inte alls hade lust att lyssna eller lyfta ett finger... de förstod inte att om de hjälpte till skulle det gå fortare och i sin tur bli klart snabbare...
Vi hade paus för lunch och sen tog jag naturligtvis små pauser för att ta hand om Towe, mat och nya blöjor behövs ju ibland samt några små intressanta samtal! Hon "pratar" jätte mycket nu!

I alla fall så var vi så gott som klar vid 17.30 tiden, vi hade tagit en snabbfika vid 16.00 tiden så det gjorde inget att middagen blev sen... men innan vi kunde göra middag så var i tvungna att ta en tur till Grindes och samtidigt passade vi på att byta bord i köket! Vi har bytlånat med Susanne ett bra tag men nu kände vi för att byta tillbaka!

När vi kom hem fixade Göran klart det sista av flytten, jag var i köket och plockade, gjorde deg och ska upp alla tillbehör till pizzorna, jag hade hjälp av både Meja och Melvin!

Strax innan 20.00 kom pappa, Milla och Jacob, då satt vi och åt middag! Pappa högg sig en bit han också! Och när vi så småningom hade ätit klart så blev det till att natta väldigt trötta barn! Hilma och Melvin ska sova inne hos mig, Melvin på Görans plats i våran säng och Hilma i sin säng som vi ställt bredvid Towe säng! Enklast om Milla och Jacob får ha Hilma och Melvins sovrum för sig själva!

Nu sover alla barnen samt Milla, jag ska väl också gå och lägga mig så fort pappa och Göran ska åka, de ska ju ner till stora huvudstaden och hämta resten av pappas grejer, får se när de återkommer, förhoppningsvis någon gång under morgondagen! Milla passar på att hälsa på här hos oss när karlarna är borta.

Har eldat i pannan idag igen, fick inte upp tempen i tankarna tillräckligt igår så det räckte inte lila länge + att givaren till motorsjunten antagligen inte funkar som den ska... så idag har vi kört den manuellt! Tände upp lite nu i kväll också bara för säkerhets skull eftersom tankarna redan var nere på 40 grader... det lär ju ta ett tag innan allt fungerar som det ska och man har lärt sig allt! Röris kommer förmodligen i början av nästa vecka och kollar läget...

När barnen lagt sig så tog jag rada på köket och sen har vi kikat på B.b... det börjar bli lite konflikter nu, ganska roligt att kika på... beroendeframkallande program det där!

Nu ska jag snart ner i källaren och kolla till pannan igen, sen lär det väl inte dröja så länge innan jag ska lägga mig, känner mig ganska så trött även fastän jag fick rätt många timmars sömn natten som var.

Hoppas på att det blåser mindre i morgon så kanske man kan komma ut en sväng!

Puss, pip & kram ;0)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus