Försvunnen napp...

Är det inte typiskt att när man tror att man har koll på allt och det går som smidigast så ska ett barn få ett skrik anfall, nästa klagar på kvällsfika och den tredjes napp är borta...

Melvins napp var försvunnen redan i morse men vi tänkte inte mer på det... man skulle ju så klart ha letat reda på den redan då så hade man ju vetat vart den varit nu på kvällen!

Jag har kikat i och under sängar, i och under soffan men ingen napp... tur att det finns reserver i skåpet, dock ingen resver napphållare... de har ju napp med napphållare som sitter fast i snusen... på så vis kommer inte nappen bort lika lätt på natten och den är lätt att hitta om de spottat ut den...

Jaja, den lär väl komma fram i morgon, men det är bara så typiskt... först gnäller Jonna om att hon vill ha socker på havrekuddarna, jag tycker inte att det behövs, och sen skriker Meja när Melvin vill att hon ska vänta på honom vid bordet och sist men inte minst när man är så där lätt irriterad och tålamodet är på sista versen så är nappen helt borta!!!

Nog tjatat om det, nu ska jag mysa med Jonna i soffan, som i sin tur gnällt extra om att få godis redan i kväll... fastän jag redan sagt nej 3 gånger!!!
Towe verkar tuttig också, troligen dags för kvällstutten innan hon ska sova för natten!

Återkommer senare, gjorde ett litet ryck strax innan jag nattade Hilma, en liten makeover!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus