Hälsokontroll...




Kom nyss hem från skolan, jag och Göran har varit på möte med skolsköterskan. De gör en obligatorisk hälsokontroll på 6-åringarna, väga mäta, kolla hörsel och syn. Detta gjordes på skoltid sen skickar de med papper hem som barnen ska fylla i tillsammans med föräldrarna innan man får komma på möte!

Mötet gick bra, allt var i sin ordning, lite småsaker som ska kollas upp om ett tag, så som att Jonna inte går på toaletten när hon är nödig utan väntar in i det sista, det är inte alltid så men vissa gånger och det är ju inte bra, men hon trodde att det skulle vända snart!

Tog även upp att Casper är så stel i kroppen och att han själv emellanåt tycker att han hör dåligt så det skulle hon kolla vid ett senare tillfälle! Jätte bra skolsköterska tycker jag! Hon är för övrigt mamma till en av mina klasskamrater från gymnasiet och hon berättade att hon ska bli mormor i maj! Grattis Emelie!!!

Det var som sagt både jag och Göran som var med på mötet, vi hade med oss Towe, Benny var snäll och passade Hilma och Melvin! de hade varit ute en sväng men gick in ganska snart igen eftersom det är så blött ute, nu sover båda två på soffan! De sov redan när vi kom hem, måste ha varit jobbigt att ha farbror Benny som barnvakt ;0)

Kommentarer
Postat av: Milla

Vilken skönhet :).

2011-03-23 @ 21:42:38
URL: http://familjenellison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus