Kyrkis & sotis...

Det blev kyrkis för oss ändå idag, bara jag som kände mig en aning tung i huvudet men det kan man ju stå ut med! Meja ville inte på dagis så hon fick också följa med, hade egentligen inte tänkt det men så blev det i alla fall!

Det blåste som bara den ute så det blev inte den skönaste promenaden men vi kom fram tillslut och jag var en aning svettig... Hilma och Melvin satt i vagnen, meja åkte frampå och Towe satt i bärsjalen.

Meja och Melvin målade lite teckningar först och sen byggdes det lite pussel och lektes, men jag tror att jag hade med mig en hög med surisar idag, för de var inte på toppenhumör, lite klängiga och mammiga och så kom det en och annan tår från var och en av dem.. jag inte Towe då för hon var så nöjd!

Hilma var den som var grinigast men det grundade sig i febern som kom smygande under tiden vi var där, innan middagen hade hon strax över 39.0 grader så man kan ju säga att det var hennes tur nu då... hon var riktigt trött vid middagen och det kliades rejält i munnen, saliven bara rann och lika så tårarna. Men ett bad efter middagen gjorde susen, en stund i alla fall!

Göran fixade ett bad åt henne och jag plockade undan i köket. Melvin och meja gjorde så småningom henne sällskap i badet, badar en så vill alla!!!

Sotaren var här under förmiddagen också, eller rättare sagt under den tidiga eftermiddagen, han var precis klar för att åka och kom ut genom dörren när jag kom hem från kyrkis. Allt i källaren såg fint ut och det var inte en dag för sent att han sotade kaminen, det var ganska tjockt med beläggningar längst upp i röret, där det är oisolerat... men nu är det bra drag i kaminen igen!

Hilma och Melvin sov en bra stund i vagnen efter att vi kommit hem, jag gav Towe lite tutt och sen tog jag en power nap på Göran, dreglade lite på hans tröja och myste!! Efteråt kände jag mig  inte alls lika tung i knoppen och det var dags att ta in barnen och sen laga middag...

Jag började och Göran tog över när jag tände upp i kaminen! Jag måste säga att vårt samarbete fungerar bättre och bättre för varje dag och jag är riktigt imponerad hur allt flyter på så bra många gånger!

Efter att barnen badat smorde jag in dem med olja och tog på dem pyjamas. Hilma fick sin välling och sen var det god natt för hennes del vid 19.00, hon var såå trött!

De andra barnen fick fil och puffar till kvällsfika och sen var det borsta tänder och godnatt för Meja och Melvin, Jonna och Casper fick vara uppe lite längre! Vi får ju börja helgen redan i morgon eftersom Casper inte ska på skolan, alltså har vi inget tvång att kliva upp tidigt!!! och efter helgen så är det ju en hel veckas lov, så vi ska nog hinna vila upp oss!!!

Vi kikade lite på antikrundan och efter det var det tänkt att vi skulle kika på "Sveriges värsta bilförare" via programbiblioteket men det var något strul så det får bli i morgon i stället. Jonna somnade redan vid 20.30 om klockan ens hann bli så mycket och Casper fick å och lägga sig strax innan 22.00.

Casper har inte haft någon direkt feber idag men näsan är täppt. Hoppas att alla hinner tillfriskna under helgen så vi får vara friska under lovet, hoppas även på fint väder så vi kan vara ute mycket! Ska även försöka fixa så vi kan få komma och knäppa ett något försenat BB-foto under lovet, kanske det blir ett besök på Djungelhuset också!?

Nu stängdes tv:n av, det snarkas från soffan och Towe snusar och sover i sängen här bredvid, kanske man ska ta och krypa ner i sängen snart!?

Puss puss och sov så gott!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus